četvrtak, 29. lipnja 2017.

Auto slabo ubrzava

Auto slabo ubrzava Auto slabo ubrzava Pozdrav ekipa trebal bi jedan brzi help. Danas upalim auto i odjednom užasno slabo vuče, kao da je izgubio 30 konja. Golf 4 TDI 66 Kw Slabo vuče28 sij 2015Audi A6 2.

Auto slabo ubrzava
Spremljeno u privremenu memorijuSlično14. MEdjutim nekada auto je apsolutno lijeno, skroz slabo vuce. Najvažnije je provjeriti tlak prednabijanja, mjeračem tlaka (manometrom).
Auto slabo ubrzava
Auto slabo ubrzava
Ako motoru nedostaje snage, potrebno je utvrditi je li uzrok u turbo punjaču ili motoru.


Krenuo ja na put i nakon 20ak km skuzim da auto slabo ide. Ovaj pad snage je bio odjednom,auto je odjednom skroz slabo počelo vući i promijenilo ponašanje u leru. Cijelo se trese i nemirno radi,pa sam. Desava mi se da na vecinom otvorenim cestama auto nece da vuce. Gas je do poda u trecoj brzini al nikad da dode do 30obrtaja na satu. TDI osjetno jači dok je hladan - Volkswagen. V slabo vuće11 objava12 kol 2013Astra G 1.

Auto slabo ubrzava
Forum › Razno › Automobili, motori, bicikli.
Auto slabo ubrzava
Eh sad, stvar je u tome što auto po meni ide jako slabo kod kretanja.


Imam problema u zadnje vrijeme da mi auto slabo vuče. Auto dobro ubrzava, ne dimi, malo troši, ali imam jedan problem s trzanjem. Oznaka: turbopunjač, stranica 3 Auto oglasnik - Auti. U zadnje vrijeme mi auto dosta slabije vuče i ne mogu skužiti zašto u svakoj brzini na full gasu ubrzava dosta slabo, pogotovo na uzbrdici. Bio hladan ili topal, u visokim ili niskim okretajima, uvijek vuce slabo. VW GOLF 1,9 TDI PD - SLABO POČETNO UBRZANJE ? Vraćanjem turbine auto je i dalje isto išao te smo promijenili vakuum pumpu i tu smo dobili da auto.


Auto pali bez problema i u vožnji prilikom laganog dodavanja gasa auto. Imam nedoumicu: Stvar je u tome da auto (vectra b 1.8 16v) trokira.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.