ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

Cena cigareta 2017

Cena cigareta 2017 Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do. Bosni i Hercegovini, potvrđeno je iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO). Cigarete i duhan će poskupjeti dva puta sljedeće godine.

Cena cigareta 2017
Prosječna cijena onih cigareta koje se najviše kupuju je 24-25 kuna, što bi. BEOGRAD - Akcize na cigarete biće u 2017. Uredba o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i ostali. Tako će prosječna cijena kutije s prvim danom.


Cena cigareta 2017
Povećanje cena cigareta, sa druge strane, ići će postupno, a prema nekim najavama, biće izrađen akcizni kalendar za naredne četiri godine. KM, a specifična akciza 1,35 KM za pakiranje cigareta od 20 komada. Od Nove godine veće cijene struje, fiksne telefonije, registracije, hrane i cigareta. Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti: Srbija Danas. Ništa bolje nas ne očekuje ni u idućoj godini. I elektroničke cigarete će se oporezivati. Trošarina ne smije biti niža od 90 eura za 1. U BiH luksuz je odavno postalo sve, pa i hrana, odjeća, kućne potrepštine. Novo poskupljenje cigareta i rezanog duvana u BiH uslijediće 1.
Cena cigareta 2017
Cijene cigareta u stalnom su porastu, no broj pušača se ne smanjuje.


Prema usvojenoj odluci, koja se zasniva na Zakonu o akcizama u BiH, od 1. POGLEDAJTE NOVE CENE: Ove cigarete od sada plaćate skuplje. Fabrike duvana “Filip Moris” i “Imperijal tobako” od prvog jula podigle su cene svojih cigareta za 10 dinara. Mnogi građani, a osobito pušači, nezadovoljni su odlukom kako će cigarete u novoj godini poskupjeti i do 35 feninga. Akcize na domaća žestoka pića i cigarete biće povećane zbog usaglašavanja sa EU. U Ministarstvu finansija već je formirana radna grupa koja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.