petak, 23. lipnja 2017.

Cijene goriva od ponoći 2016

Cijene goriva od ponoći 2016 Popis svih nama dostupnih cijena goriva na benzinskim postajama diljem Hrvatske. Od ponoći rastu cijene goriva, javlja portal Cijenegoriva. Prema informacijama tog portala, tank.

Cijene goriva od ponoći 2016
Obzirom na kretanja cijena naftnih derivata na sredozemnom tržištu referentnom za Hrvatsku, u utorak će se, kada se službeno mijenjaju cijene goriva, prema. Spremnik benzina u mjesec dana poskupio 23 kune - cijena uskoro probija 10 kuna po litri? U PONOĆ je, sukladno najavama, eurosuper.


Stranica koja prati kretanje cijena goriva u Hrvatskoj.

Cijene goriva od ponoći 2016
Ministarstvo gospodarstva objavilo je nove najviše cijene za motorna goriva koje će na snagu stupiti od ponoći. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam CIJENE GORIVA. Loše vijesti: U ponoć gorivo opet poskupljuje, i to za dosta. Već šesti tjedan za redom gorivo poskupljuje, pa za jedan spremnik u automobilu, za razliku od prije nešto više od mjesec dana, moramo platiti. Požurite na benzinske, od ponoći znatan rast cijena goriva POSKUPLJENJE POSKUPLJENJE 22:07 10. To je najveće poskupljenje goriva od početka rujna. CIJENE GORIVA PONOVNO IDU GORE U zadnjih mjesec dana cijena punog spremnika porasla za 23 kune.


Ovo su najčešće cijene goriva za određenu kompaniju. Cijene goriva mogu varirati na pojedinačnim postajama ovisno o cjenovnoj politici kompanije.

Cijene goriva od ponoći 2016
Istodobno, cijene benzina se ne bi trebale mijenjati”, navodi Ministarstvo u. Sutra se očekuje veliki pad cijena goriva. Ukoliko vam je rezervoar automobila na rezervi trebali bi se strpjeti još malo jer nakon ponoći dolazi do. Dobre vijesti za vozače: Pale cijene goriva nakon 7 tjedana. BENZIN GORE, DIZEL DOLE Od utorka nove cijene goriva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.