srijeda, 28. lipnja 2017.

Fakultet prometnih znanosti smjerovi

Fakultet prometnih znanosti smjerovi Popisi promovenata po smjerovima nalazi se u prilogu. U procesu prijave za polaganje ispita državne mature kandidati koji žele nastaviti školovanje na nekome od visokih učilišta izradit će vlastitu listu prioriteta. Informacije o pojedinim smjerovima i ishodi učenja.

Fakultet prometnih znanosti smjerovi
Inteligentni transportni sustavi i logistika sa smjerovima: inteligentni. Svaki od navedenih smjerova dijeli se na više pod smjerova. TVZ ima više smjerova i pod smjerova. PT smjer, nist posebno tezi od ostalih smjerova na istom.
Fakultet prometnih znanosti smjerovi
P T zraşni vodni upis: 600 studenata.


Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Na FPZu u Zagrebu postoje dva odsijeka: promet I aeronautika. Na prometu postoji 7 smjerova, dok aeronautika ima dva smjera, pilot I. Inženjeri koji rade u prometnim poduzećima planiraju, organiziraju i kontroliraju odvijanje prometa prema voznom redu. Studij traje 5 ili 9 semestara, a postoji i više smjerova. DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA PROMETNIH ZNANOSTI. Engleski jezik 1-izvanredni studij-nadoknade. Studijski program: Sigurnosne studije - studijski smjerovi:.


Fakultet prometnih znanosti smjerovi
Primijenjena kemija; smjerovi: Kemija u zaštiti okoliša i izvori energije, Specifični materijali i napredne tehnologije, Primijenjena organska kemija. Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) provodi istraživanje određenih aspekata studentskog iskustva u generaciji upisanih ak. Mnogo pogodniji su kolovozi sa četiri trake sa odvojenim smjerovima. Klarić, Marijan: Strateški razvojni smjerovi Hrvatskih željeznica. U sastavu Sveučilišta djeluje 10 fakulteta, 1 aka-. SVEUČILiŠTE U ZAGREBU FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI.


Smjerovi diplomskih studija omogućuju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.