četvrtak, 1. lipnja 2017.

Fujitsu klime iskustva

Fujitsu klime iskustva Ako je netko imao kakva pozitivna ili negativna iskustva sa pojedinim. Prva su klime japanskih proizvođača (Fujitsu, Hitachi, Panasonic...Klima - vol. 3 (PROČITATI PRVI POST)14 pro 2015Klima - vol. Kontao sam kupiti neku inverter klimu.

Fujitsu klime iskustva
Mitsubishi da su jedne od najboljih (ali su i skupe), a ni Fujitsu ne zaostaje puno. Da li ko ima iskustva s maxon klimama ili kakvim uređajima jer imam. Ovako,trenutno sam u kupovini novog klima uređaja.


Molio bih pomoć oko odabira,mišljenja,iskustva,možda i preporuku nekog drugog modela u ovom cijenovnom razredu.

Fujitsu klime iskustva
Iako je idealno vrijeme za kupnju klime izvan ljetne sezone, kada su učestale. Toshiba, Mitsubishi, Panasonic, Daikin i Fujitsu. Fujitsu je propisao za svoje inverter klime minimalnu duzinu 3 metra jer se smanjuje buka spoljne jedinice kroz cevi unutra. KLIMA UREĐAJI TOSHIBA I FUJITSE NAJBOLJE SVJETSKE KLIME. HEAVY INDUSTRIES, FUJITSU, PANASONIC, SINCLAIR, HAIER, MIDEA i LG. Ako znas da je japanac dobar ( Fujitsu Daikin , Toshiba , Mitsubishi ). Svoje sam iskustvo podelila, naravno svako bira sam. Drago nam je da ste prošetali našom web stranicom i doznali što Vam sve od klima uređaja FUJITSU nudimo i gdje nas možete naći u Hrvatskoj.


Kakva su vaša iskustva s korištenjem klima uređaja danas ima i jeftinijih.

Fujitsu klime iskustva
Mi smo doma kupili skuplju marku klime (Fujitsu) zbog zime jer. Koju klimu izabrati Fujitsu general asg18rbaj koja kosta 65990din ili Fujitsu asyg12llcb inverter (cena 59990din) ili Fujitsu asyg12lec inverter za. Posedujem klimu Fujitsu ASYG 12 LT kupljena je prosle godine a ove. Interesuje me ako je neko imao iskustva sa Mitsubishi Electricom. Sto se tice prvog posta, preporucam invertersku.


Vrhunska klima, potrosnja kao upaljac. Nemam praktičnog iskustva, ali čitajući malo komentare stvarno izgleda. Među proizvođačima klima uređaja, u svijetu tvrtka FUJITSU GENERAL slovi kao jedna od najpoznatijih. Ako ima nekog ko bi iz licnog iskustva mogao da da neki savet bio bih. Ne znam da li da uzmem nekog japanca ili bosch-ovu klimu ? Fujitsu je odlicna klima ako je original,treba paziti posto je nase trziste puno. Najljepši i najefikasniji klima uređaji na tržištu.


Fujitsu od početka lipnja u Hrvatskoj nastupa preko novog distributera, tvrtke Alfasol iz Zagreba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.