srijeda, 7. lipnja 2017.

Hidraulične pumpe za cjepače

Hidraulične pumpe za cjepače Najveća ponuda i najbolje cijene: hidraulične pumpe. Cjepač drva prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. PRIRUBNICA HIDRAULIČNE PUMPE SA LEŽAJEM ZA UGRADNJU REMENICE.

Hidraulične pumpe za cjepače
Vrijeme mijenjanja ulja ovisno je o uvjetima u kojima pumpa djeluje i preporukama proizvođača. Uz mjenjanje ulja potrebno je promjenti filter i očistiti rezervoar. Prodajem hidraulične pumpe i multiplikatore za cjepače.


Cijene : Pumpa grupa 2 od 8 do 25 cc3 ista cijena = 860,99 kn sa PDV Multiplikator.

Hidraulične pumpe za cjepače
Pumpe i multiplikatori za cjepače - Poljoprivredni Forum","rh":"poljoprivredni-forum. Detalji proizvoda","rh":"trgo-agencija. Razvodnik P81Rs za cjepač drva - dvobrzinski","rh":"hutek. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku. Kardan – hidraulična pumpa skupina 2. Standardni broj okretaja na kojem rade hidraulicne pumpe je između 1500 do. Proizvodimo i vršimo servis cilindara i ostalih hidrauličnih komponenti, te gumenih i čeličnih. Sastoji se od dva zupčanika koja su smještena u kućištu pumpe.


Dijelovi zupčaste hidrauličke pumpe s vanjskim ozubljenjem.

Hidraulične pumpe za cjepače
I imam 2 hidraulične pumpe od 70 bara i još jedan el. Cjepač bi napravio od toga motora i te pumpe isto za mala drva i taj bi. HIDRAULIČNA PUMPA 19ccm LIJEVI SMJER VRTNJE ZA TRAKTOR SAME. Hidraulicne pumpe za VOLVO sa reduktorom. ZUPČAST A HIDRAULIČNA PUMPA 30L POGODNA ZA CJEPAČE DRVA. Cjepač za drva 10t i 12t, preša za papir, uređaj za podizanje mreža, okretaljka, hidraulički agregat. Nisi nam dao malo više podataka o toj tvojoj pumpi koliki je njen protok koliki.


Ne znam tacno kako funkcionisu te hidraulicne pumpe, odnosno sta se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.