četvrtak, 22. lipnja 2017.

Homologacija motocikla

Homologacija motocikla Utvrđivanje sukladnosti pojedinačno uvezenog vozila. Prilikom uvoza ili unosa pojedinačnog vozila, odnosno prije prve registracije u RH provodi se postupak. Uz novi motocikl prodavatelj vam mora izdati COC dokument koji vam je neophodno potreban za homologaciju i čuvajte ga kao oči u glavi te.

Homologacija motocikla
Motori25 objava8 srp 2013HOMOLOGACIJA - PROMETNA DOZVOLA - AUSPUH. Kako napraviti unos novog motocikla? Pri kupovini motocikla u Europskoj uniji umjesto uvoza radite UNOS. Zatražite originalne račune: carina, porezna, homologacija i registracija.


Homologacija motocikla
Ja nisam niti u Sloveniji dobiti tablice (iako mi je prodavač obećao i to srediti), jer je motocikl bio od talijanskog vlasnika, homologacija za. Homologacija za Harley Davidson uveženog iz Amerike. Uvoz, homologacja u Hrvatskoj, molim pojasnjenje26 objava7 stu 2010Uvoz motora26 objava13 sij 2009Više rezultata za cro-chopper. GrupaSadrzaj=C7928E8C-CE99-4CB4-B51F. Izračun za unos motocikla, prema EURO normi i obujmu motora. Spremljeno u privremenu memorijuHOMOLOGACIJA VOZILA odnosno dijelova i uređaja na vozilu je ispitivanje i. Potraga za motociklom iz zemalja EU se uglavnom. Zamjenski ispušni sustavi za smanjenje buke za motocikle, mopede ili vozila na tri.


Donosimo rezultate prvog mjerenja buke ispušnih sustava motocikala koje je.

Homologacija motocikla
Na kraju, ako je motocikl bio opremljen sustavom bez homologacije ili iz. Zakon propisuje da će se visina posebnog poreza na motocikle. Mozes ga dovuci ali ga ne mozes registrovati ni cariniti jer nece proci homologaciju ili sta vec. Probaj naci papire od nekog slicnog Suzukija. Novogradec, Marko (2011) Usporedba sustava homologacije motocikla u SAD-u i u Europi. Undergraduate thesis , Sveučilište u Zagrebu. Pa je tako u Srbiji za registraciju motocikla proizvedenog 1997 neophodan.


Inače taj papir (takozvana homologacija) je bio izdat pri kupovini. Ako bi želeli da se uvoze, dozvolili bi homologaciju motocikala u za to specijalizovanim laboratorijama Instituta u Vinči i Mašinskog fakulteta u. Pravilnik o tehničkim zahtjevima i postupku homologacije motornih vozila s. Ispitivanje prigušenja izduvnog sistema.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.