subota, 3. lipnja 2017.

Koji dućani rade danas

Koji dućani rade danas Blagdanska šoping groznica privodi se kraju, no za one koji su nešto ostavili i za zadnji tren, pripremili smo kratki vodič radnog vremena. BILLABilla radno vrijeme Sveta Tri kralja. Sigurni smo da mnogi od vas spadaju u kategoriju ljudi koji su u.

Koji dućani rade danas
City Center one", danas, na Badnji dan. I dok većina trgovina danas radi skraćeno, ima i onih, poput Spara koja radi do 20 sati. Evo radnih vremena nekih većih trgovačkih centara:. Na Praznik rada radit će i većina trgovačkih centara.


Koji dućani rade danas
Evo kako rade dućani i shopping centri na blagdan Svih svetih. Na blagdan Svih svetih trgovine rade prema nedjeljnom rasporedu, dok su shopping centri zatvoreni. Radio sam u trgovini i svi oni koji su znaju kako se čovjek osjeća jadno kad radi nedjelju, božić, staru godinu. Kao što je uobičajeno, radno vrijeme trgovina se mijenja, no gotovo sve one radit će u utorak. Foto: Minerva Studio Autor: Danas. Otkako je Ustavni sud ukinuo zabranu rada nedjeljom, trgovci rade. Ipak, u dućanima koji i danas rade vidi samo ironiju društva u kojem. Trgovine Spara bit će zatvorene na Božić, a na Badnjak će uglavnom raditi od 8 do 17 sati.


Lidlove trgovine rade normalno do 21, odnosno do 22 sata one koje su i dosad radile tako.

Koji dućani rade danas
Na Badnjak će raditi do 18 sati. U slučaju da ste nešto zaboravili kupiti, donosimo vam radno vrijeme trgovina na Silvestrovo i 1. Saznajte gdje su najbliže Konzum, Super Konzum i Maxi Konzum prodavaonice u Splitu. Radno vrijeme Konzum trgovina u Splitu. Za sve one koji se šopinga ne žele odreći ni tijekom uskrsnih blagdana. Danas na blagdan Svih svetih neke trgovine rade kao i svaki dan. Dućan Tommy u centru grada, kao i onaj na Šubićevcu radi od 7 do 20 sati. Kaufland danas i na Štefanje do 16 sati, Billa oba ta dana radi do 18 sati.


Plodine će u subotu biti najduže na raspolaganju kupcima - od 7 do.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.