petak, 2. lipnja 2017.

Kokosovo ulje za lice

Kokosovo ulje za lice Kokosovo ulje ima zaista sjajne prednosti kako za našu kožu, tako i za naše zdravlje. Izuzetne efekte postiže ukoliko ga koristimo za negu našeg lica. Koristi se za njegu cijelog tijela, a vrlo dobro ga.

Kokosovo ulje za lice
Takođe, ono može efikasno da leči suvu kožu i da spreči ljuštenje kože. Besprekoran ten i čista koža san je svakog od nas. Vrlo mala količina kokosovog ulja podmladiće vašu kožu čineći je mlađom i lepšom. Citala sam da je za negu masne koze dobro kokosovo ulje.


Kokosovo ulje za lice
Ako trenutno ne koristite često kokosovo ulje u kuvanju, evo nekih njegovih koristi zbog kojih ćete verovatno poželeti to da promenite. No, više o nutritivnom aspektu ćete čitati u nekom od narednih tekstova, a sada će vam Zdravka predstaviti nekoliko primera kako koristiti kokosovo ulje za lice. U našoj rubrici Napravite sami pronađite recepte koji sadržavaju kokosovo ulje: pasta za zube, krema za lice, sredstvo za sunčanje i dezodorans. Аkо vаm је pоtrеban piling za lice, kоristitе odnos 1: 1. Izbirišite ove tragove "sreće" preko noći i to uz pomoć ove magične maske za lice. Potrebno vam je: kokosovo ulje i pantenol krema. U pitanju je čudesna maska za zatezanje lica, koja ima moć da izbriše sa lica i do 10 godina. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite. Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite da deluje 10-15 minuta.


Kokosovo ulje za lice
U ovom članku saznajte kako se koristi kokosovo ulje za lice i kako da napravite jednostavne ali veoma efikasne maske sa kokosovim uljem. Hladno ceđeno-ekstra devičansko kokosovo ulje vekovima se koristi u Indiji, a od. Za one koji do sada nisu koristili ovu vrstu ulja, napomenjemo da se ne. Postoje brojna eterična ulja, organskog porekla, prerađena ili neprerađena, koja su danas u širokoj upotrebi. Jedno od i te kako korisnih ulja koje je može se. Namažite lice i ono će odmah postati glatko.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.