petak, 2. lipnja 2017.

Mađarska oštrodlaka vižla

Mađarska oštrodlaka vižla Zahvaljujući strukturi svoje dlake koja je otporna na hladnoću i vodu oštrodlaka mađarska vižla je cenjen lovački pas za teške terene, šikare i. Mađarska vižla prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene:.

Mađarska oštrodlaka vižla
Oštrodlaka vižla, nesumnjivo dobijena ukrštanjem sa nemačkim oštrodlakim. Ova vrsta se pominje i u vremenu doseljavanja. MAĐARSKA VIŽLA OŠTRODLAKA Originalni naziv rase: DROTZORU MAGYAR VIZSLAZemlja porekla: MAĐARSKAMadjarska vizla. Prodajem štenad oštrodlake mađarske vižle od lovnih roditelja!
Mađarska oštrodlaka vižla
O: Hordoš-Kuti Kožo HPJ, 2CACIB.


Vremenom su lovci na terenu razvili dva varijeteta koji su na kraju priznati priznati kao različite rase : mađarska kratkodlaka vižla ( FCI 57 ) i. Vižla je ekspresivna, nežna i puna ljubavi. Odlično prihvata dresuru i lako i rado uči, pa joj. To je srednje velik pas s jedva vidljivim mišićima, jakim kostima i jakim žilama. Boja krzna je smeđa, kao dobro zapečeno pecivo. Obeliks sampoim sveta mladih,Zarka Mikalackog iz Beceja stao u marku na jarebicu,Bil stao u sekundu. Danas postoji kratkodlaka i oštrodlaka verzija mađarske vižle, s tim da je oštrodlaka nastala oko. Težina: 22-28kg, visina: 51-60cm, boja: olovno-siva sa belegama boje lešnika.


Mađarska oštrodlaka vižla
Pogledajte najveći izbor pasa na jednom mestu. Oštrodlake mađarske vižle mogu biti u raznim nijansama boje pijeska. Kratkodlaka mađarska vižla je boje tamnog pijeska ili tamnozlatna. Slobodan za parenje , ovo je cena za parenje a ne za prodaju psa. Sampion Srbije , najbolji pas na svetu u radu u rasi. Od titula poseduje 15 titula u eksterijeru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.