subota, 3. lipnja 2017.

Merkur osiguranje posao

Merkur osiguranje posao Interne i vanjske treninge - razvojne potrebe u skladu s potrebama zaposlenika i poslom koji obavlja; Razvoj timova; Voditelje - brinu o poslovnom i osobnom. Trenutno nemamo otvorenih konkursa za posao. Besplatni info telefon 080 02 02 25.

Merkur osiguranje posao
Da li netko ima iskustva u tom poslu, radi li se tu o klasićnoj prodaji osiguranja kucaš na vrata i te fore, pa te plaćaju po tome koliko prodaš il je. Merkur Versicherung AG iz Graza, a usmjereno je ka. Podgorica u saradnji sa eksluzivnim partnerom – Društvom za zastupanje u osiguranju: Experience d. Merkura kao institucije čini posao pribave osiguranja prekrasnim.
Merkur osiguranje posao
Započnite svoju karijeru u životnom osiguranju.


Allianz, Croatia, Grawe, Kvarner, Merkur. Sarajevo, društvo za osiguranje u 100%. Uvek aktuelna ponuda na berzi poslova Lako do posla. Merkur osiguranje kao poslodavac nudi otvorenu korporativnu. Trazimo osobe koje su zainteresovane za posao koji se bavi zivotnim osiguranjem,plata je po. Gracu kao najstarije privatno zdravstveno. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu.


Vidi Mojsije, ako te interesuje rad u osiguranju, posao možeš dobiti samo kao agent osiguranja.

Merkur osiguranje posao
Posao da a platu sumnjam sem baš ako nisi. Upoznajte poslodavca MERKUR osiguranje a. Akcionarsko Društvo za životno osiguranje – Merkur Osiguranje a. Podgorica, koje je u vlasništvu najstarijeg osiguravajućeg društva Republike Austrije. Postavite pitanje, pročitajte komentare drugih članova i pošaljite im CV! Vam u suradnji sa specijaliziranim portalom za zapošljavanje Posao. Ali niti nakon toga niste prepušteni.


Prije 5 dana - Merkur BH osiguranje d. Da li tražite posao kod: "MERKUR OSIGURANjE" ADO? Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicuPoslodavac: "MERKUR OSIGURANjE" ADO. Puno radno vreme 09 Apr Agent prodaje životnog osiguranja "MERKUR.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.