nedjelja, 25. lipnja 2017.

Motor brisača 12v

Motor brisača 12v Za više informacija o ovom proizvodu posjetite naš shop nautičke opreme. Na motoru je postavljena osovina na kojoj je obavijena (jedan krug) sajla koja je cvrsto povezana na. Ima li netko shemu regulacije broja okretaja za motor od brisaca?

Motor brisača 12v
Kao izvor imam na raspolaganju akumulator 12V 180Ah. Vjerovatno neće raditi na adapteru jer je to motor od brisača automobila(99% slučajeva pecala na 12V), a vjerujem da je on malo veće snage. Zupčanik od automobilskog zamašnjaka od motora (ima na otpadima) 3. Motor brisača 12V ali ispravan (na otpadu ili auto otpadu) 4.
Motor brisača 12v
Brisači prozora visoke kvalitete vodonepropusni TMC Novi model sa kučištem od tehnopolimera otpornog na UV-zrake, bijele. Dakle cilj mi je imati mogućnost regulacije vrtnje 12V DC elektro motora od brisača.


Koliko sam čitao, on može trošiti pod naporom i do 14A no. Regulacija brzine i promjena smjera. DC motora 12V (npr. motora brisača) - samo se podesi Umax na 12V (u posebnoj izvedbi napajanje može biti 12V~). Spremljeno u privremenu memorijuSarajevo, Novi Grad. Zna li neko koliko su vati motori od brisaca na 12v. Sta je vazno kod napajanja da li moze da pokrece motor od brisaca na 12V, koliko na izlazu ima wati, ampera ili sta vec drugo? Kako mogu da ga napravim najednostavnije I koje snage.


Motor brisača 12v
Reno Twingo Motor Prednjih Brisaca, NOVO 5. Radi se o 12V motorčiću sa dva zupčanika prijenosa - kabel je zaglavio među. Reduktor na 12v skinut sa auta bio za brisace, motor za brisace za auto ispravan i radi bez mane Obicno ga koriste za pravljenje raznja razanj za pecenje. Opširnije: Motor serije 30 W za ruke brisača i metlice max 550 mm 12V 19. ISPRAVLJAČ, KIT ZA PRANJE VJETROBRANSKOG STAKLA,12V. V a takvi motorić je ipak preslab za dvije osovine. Htio bi isprobati da li je motor ispravan.


Moja predpostavka je da si uzeo motor sa reduktorom za brisač. MOTOR BRISAČA,12V,25MM OSOVINA,2 BRZINE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.