petak, 23. lipnja 2017.

Munja akumulatori iskustva

Munja akumulatori iskustva Spremljeno u privremenu memorijuSličnoMunja je jedini hrvatski proizvodač: – starter akumulatora – trakcijskih baterija – stacionarnih baterija – akumulatora i baterija za specijalne i vojne namjene. Ono, podupiremo domaću proizvodnju itd Cuo sam da su navodno dobili licencu da se koriste u Fiatu, sad ne znam jel. Stavio sam 55 Ah Munju iz Bauhaus-a za 339 kn.

Munja akumulatori iskustva
Ima 2 godine garancije i čepove da se može naliti destilirana voda po potrebi za koju godinu. Bosch nego akumulator iz Mercatonea. II▻AKUMULATORI MUNJA 75ah NOVO 24MJ GARANCIJA TEL 099 571.


Njuškalo koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva.

Munja akumulatori iskustva
Moje iskustvo: Munja 16 mjeseci (15 je bila garancija), Topla 9g. Baeren mi se čini najbolji akumulator, samo ih kod nas baš i ne viđam po trgovinama. Munja je najgori, sad smo kupili neki Ciak-starter, jel ima. Napisite mi svoja iskustva sa markama kvalitetom, uzmite u obzir da bi. Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj? To si nemoj nikada dopustiti te još prije takve situacije kupi novi akumulator.


Akumulatori HANKOOK-BOSCH-VARTA-SCHNEIDER-MUNJA-EXIDE. Besplatna izmjena i testiranje bez čekanja u svim poslovnicama diljem RH-Promotivna. Vrlo povoljni akumulatori raznih brandova, kapaciteta, jakosti struje, dimenzija i.

Munja akumulatori iskustva
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše. VARTA akumulatori: moćni, pouzdani akumulatori za manje ukupne troškove vlasništva za osobna. Sa širokim asortimanom proizvoda VARTA nudi pravi akumulator za svako vozilo. Pošto je u autu fabrički Varta i dobacio je. Sve o akumulatorima,sulfatizacija,desulfatizacija i popravka.


TOP LINE Starter akumulator svojim. Iz iskustva znam da su mnogi MAJSTORI preporučili ljudima da kupe nov.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.