četvrtak, 29. lipnja 2017.

Najbolja suv vozila

Najbolja suv vozila Pomodna preobrazba terenskih vozila u atraktivne statusne simbole svih. Po testovima stranih stručnjaka i ocene vozača najbolji SUV u Evropi u celoj klasi vozila je Volvo XC 60 i ko ima novca. Land Rover Discovery i dalje je najbolji veliki SUV u prodaji i vrijedi.

Najbolja suv vozila
Ovo su najbolji rabljeni terenci na tržištu. Alternativa je rabljeni SUV Freelander druge generacije (prvi je iz 1997.). Shvativši da je jedino nov auto, najbolji auto, odlučili smo se da podignemo. Naime, mi želimo da kupimo jedan “porodični” SUV, pogodan za.


Najbolja suv vozila
Zanimljivo, među njima nema klasičnih automobila s 4x4 pogonom već su sve redom SUV-ovi ili crossoveri. Drugi u izboru je bila Toyota RAV4 ona je koliko sam video bila najbolji stari. Segment crossover i gradskih SUV vozila prosto cvjeta. Najbolji džipovi – suv vozila (terenski automobili). Vozila su u poslednje vreme “omekšala“ pošto su džipovi i pikapovi kao prioritet stavili. Pritom ne trpi udobnost, a vozač ima osjećaj da se vozi u sportskom automobilu, a ne povišenom SUV vozilu od 1,5 tone. Pozdrav Razmisljam o kupnji SUV-a koji bi bio drugo vozilo u obitelji, uz mali gradski zvrk.


Najbitnija stavka zbog zimskih izleta je njegovo.

Najbolja suv vozila
Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Mali" Suv-automobili se na crash-testovima itekako muče s prolaznom. Golf „dvojka“ nije najbolji automobil na svijetu, ma koliko vam se. Dakle uzeti dosta stvari u obzir: cijena vozila, cijena održavanja, gepek. U ove Compact SUV spadaju BMW X3, Audi Q5, Mercedes.


Moja najbolja utrka: Niko Pulić - Rechberg mi je promijenio život. Koji su najbolji polovnjaci SUV klase(Šesti deo) Kako je prodaja. SUV za extreme zimu-sneg u planinskim i brdskim. Za većinu takvih SUV ili crossover vozila gume kostaju vise a traju krace nego za „normalan” auto u compact i mid klasi. Polako se klasa SUV-a ispreplie i s pojmom crossover, tako da se….

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.