četvrtak, 29. lipnja 2017.

Novi automobili 2017

Novi automobili 2017 Prvi je to Nissanov automobil B segmenta s bogatom ponudom naprednih. Novi Peugeot Traveller i novi SUV 5008 stižu u proljeće 2017. Nakon niza promjena u prijedlogu od 1. Zakon o posebnom porezu na motorna vozila. Po novom prijedlogu zakona, koji bi trebao stupiti na snagu s prvim danom 2017. Na našoj internet stranici autoklub. Analize pokazuju da će na temelju novog izračuna trošarina, koji će se.

Novi automobili 2017
Država će, kaže on, gubiti i na uvozu rabljenih automobila, jer se za. Na tržištu bi se tada trebali pojaviti novi Ford Ka, Audi A8, Škoda Coupe.


Najnovijim zakonskim izmjenama od 1. Da li razmišljate o kupovini novog automobila? Evo koji su to najjeftiniji novi automobili u 2017. Ovo je top 5 najjeftinijih automobila za. BMW je definitivno jedan od najpopularnijih automobila, a novi M2 će biti. Uvoz automobila: Kalkulator za izračun cijene rabljenih automobila kod uvoza. Automobil kupljen od privatne osobe Novi automobil.


Novi SUV Peugeot 3008 osvojio je prestižnu titulu HR AUTO 2017 od Zbora automobilskih novinara HND-a. Pogledajte cjelokupnu ponudu Honda automobila i prijavite se već danas za. Naručite katalog za bilo koji od naših Honda automobila. Novi i30 je duži i širi, ali i nešto niži od prethodnika, a u prodajne salone. Izračun poreza uvoza rabljenih automobila iz EU (trošarine). Ako ste kupili novi automobil u nekoj od država članica EU, postupak je isti kao. Naime, u 11 mjeseci ove godine prodan je ukupno 40.


NOVI SUBARU ZA BILO GDJE I ZA BILO ŠTA Subaru je na sajmu automobila u Montrealu (2017 Montreal Auto Show) predstavio konceptno vozilo Crosstrek. Novi Citroën C3, automobil koji donosi svježinu i optimizam u svijet.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.