utorak, 27. lipnja 2017.

Optike zagreb akcije

Optike zagreb akcije U tijeku je akcija 2+1 gratis na Biotrue otopine za leće! Nova akcija u Livision optici - Air Optix Aqua kontaktne leće samo 119 kn. Cilj akcije je iskoristiti stručnost Jo-Jo optike kako bi se osvijestila važnost redovitog.

Optike zagreb akcije
Važna obavijest za sve građane: Optika Stepinac pokrenula je akciju 1+1 u svojim poslovnicama, vrlo jednostavno, kupnjom jednih sunčanih ili dioptrijskih. Sniženja, popusti i akcije za traženi pojam: naocale. Dioptrijske naočale s okvirima i staklom u Optici Mibo lens za 299 kn!


U Optici Kobačić nastojimo svaku akciju učiniti posebnom i još vrjednijom.

Optike zagreb akcije
Optike Anda u City Centeru one East i prizemlju centra Mall of Split, donose. U svim poslovnicama je u tijeku akcija. Od 20% do 50% popusta na sunčane naočale i dioptrijske. Smeđa ili siva boja zatamnjenja od 11% - 65% Akcija traje od 01. Za detalje akcije i cijene, molim Vas da se raspitate u optici.


Zagrebačka avenija 94, 10000 Zagreb. Kompletan oftalmološki pregled za 95kn umjesto 400kn - osigurajte si zasluženi pregled i gledajte svijet zdravim očima. Akcije » Sniženje sunčanih naočala 30-50%. EKAMO VAS S POVJERENJEM OPTIKA FORTIS.

Optike zagreb akcije
Unikatne kolekcije i akcije iz naše ekskluzivne optike možete naći u online. Svaki mjesec donosimo nove i uzbudljive ponude. Pratite nas i pronađite nešto za sebe.


Poštovani kupci , poslovnica optike Sentina u Splitu će nadalje poslovati na novoj lokaciji. Lokaciju nove poslovnice ćemo objaviti uskoro na našim stranicama. Ne tražite dalje, naše promotivne akcije Vam garantiraju kvalitetu uz najbolje. MIBO Lens Optika traži pojačanje u svom timu. Svim kupcima HOYA progresivnih naočalnih leća iz iD obitelji s Hi-Vision LongLife ili BlueControl anti-refleksnim slojem poklanjamo radne. Suprema koje neutraliziraju statički.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.