subota, 3. lipnja 2017.

Passat 2015 cijena

Passat 2015 cijena Iz ove atraktivne ponude koja sadrži vozila i za one najprobirljivije, ovoga puta izdvajamo VW Passat 2. TDI sa paketom opreme Trendline koji između ostalog. Rabljena VW Passat vozila: prodaja VW Passat auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama VW Passat automobila.

Passat 2015 cijena
Novi Passat stigao u Hrvatsku po cijeni od 186. Rabljena vozila VW PASSAT povoljne cijene, prodaja VW PASSAT rabljenih automobila s jamstvom. Najveća ponuda rabljenih vozila VW PASSAT Zagreb, Split. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i trošarinu.


Passat 2015 cijena
Trenutna cijena za Passat u Hrvatskoj počinje od 184. TDI Highline 4Motion Top model po svemu na tragu premiuma. S obzirom na to da se isporučuje samo s najskupljim paketom opreme Highline, najmanje. Također, dolazi sa više snage, opreme i. Cijene iz aktuelnih cjenovnika sa zvaničnih internet stranica u BiH). Zlatnu plaketu za najbolji model D-segmenta. Passat B8 odabrali kao „Test automobil godine 2015“ u. Cijena testnog modela sa R Line paketom opreme iznosi 89. U top izdanju Passata, Alltrack je bogato opremljen, može svugdje bez.


Passat 2015 cijena
Na stranu sala - ovo će se dobro prodavati ako cijene ne odu previše gore. Volkswagen Tiguan automobili, prodaja novih i polovnih Volkswagen Tiguan vozila. Brzo širećoj VW grupi pridružio se i novi plug-in hibrid, VW Passat GTE. Volkswagen Passat CC automobili, prodaja novih i polovnih Volkswagen Passat. Najavljena cijena kretati će se oko 231. VOLKSWAGEN PASSAT cene, slike, opcije i paketi opreme.


Novi VW Passat imao je svjetsku premijeru u Njemačkoj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.