četvrtak, 29. lipnja 2017.

Primjer prigovora na račun

Primjer prigovora na račun Na prigovor su Vam dužni odgovoriti u roku od 15 dana nakon zaprimanja. Ukoliko imate prigovore vezane uz račun ili kakvoću usluge molimo ispunite. Ističem da ukoliko je od dospjelosti računa do donošenja rješenja za ovrhu.

Primjer prigovora na račun
Prigovor na iznos računa možete podnijeti pisanim putem u roku od 30 dana od. Zakona o obveznim odnosima, uz predočenje računa! Tagovi: način plaćanja, pisanje prigovora na racun, poslodavac, poslovni ciljevi, poslovni savjeti, primjer ugovora.


Informirajte se i riješite nejasnoće i bez podnošenja prigovora.

Primjer prigovora na račun
Ukoliko je podnošenje neizbježno, saznajte kako to učiniti na pravi način! Robert je na kraju mjeseca na računu primijetio da mu je naplaćeno. U roku od 30 dana od dana dospijeća računa trebate uputiti pisani prigovor s jasno. Preveliki računi za vodu zbog puknuća cijevi7. BufretLignendeOversett denne siden11. Hoću reći ako nema pisanog "traga" zbog čega se žališ, datuma kada si uložio prigovor i nekih drugih elemenata - nema dokaza kada je netko.


Nakon isteka osmog dana, ukoliko se prigovor ne uloži, na rješenja o. FINA obavještava banku o deblokadi računa ovršenika i o ukidanju. Donosim moj prigovor i njihov odgovor u cjelosti.

Primjer prigovora na račun
Poštovani, Danas sam primjetio jednu. Zakonom o elektronskim komunikacijama definisani rok za podnošenje prigovora je trideset dana od dana dospeća računa za uslugu, kada se radi o prigovoru. Podnosim prigovor–reklamaciju na račun za utrošenu vodu za mjesec ______ 20__ godine. Obnovila sam danas bon od 100 kn. Prigovor cu napisati i poslati s povratnicom jer stvarno ocekujem da cu.


Imao sam sličnu situaciju za račun. Evo ja sam ti napisao jedan primjer prigovora.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.