petak, 2. lipnja 2017.

Propuhivanje benzinca

Propuhivanje benzinca Forum - Stranica 4 - Automobili i motori - Vožnja benzinca na niskim obrtajima - Forum - Index. Da li je ista procedura preporučljiva i kod benzinskog motora bez turba. Ako je propuhivanje toliko zlo zasto auto nakon propuhivanja ide i do.

Propuhivanje benzinca
Propuhivanje auspuha odnosno cijelog ispušnog sustava. Motor je dobro povremeno propuhati na cesti, ali bez pretjerivanja. Američka luksuzna krstarica sa V6 i V8 benzincima u Europu dolazi sa. Jednostavno je auto prodisao nakon toga.


Propuhivanje benzinca
Možda je to mit, možda i ne, ali svakom autu dobro dođe malo ga propuhati. Vectra B - ne prolazi eko test10 kol 2012Kvaliteta plina? Spremljeno u privremenu memorijuSlično19. Kako radi turbina i kako propuhati naftaricu s repariranom turbinom? I opet kazem - nije to ni vadenje masti ni. Tek u vožnji je propuhivanje prava stvar, a i manja je šansa da se nešto dogodi. Edited by Bagi, 25 October 2010 - 11:18 PM.


Da se razumijemo, žešće vožnja i propuhivanje nije isto što i klanje motora. Crni dim plavičasti - ulje prolazi u cilindar isto kao u benzinca.

Propuhivanje benzinca
Cak ce ti i neki djelatnici stanice za tehnicki savjetovati da ga odes malo propuhati prije eko testa ako se dosta vozi po gradu. Kako mogu brzo padati, ako je auto u brzini i ima inerciju? Ne znam baš da benzinca možeš voziti u nekoj višoj brzini pod. Također se preporučuje učestalo propuhivanje komprimiranim zrakom. Ako u benzinca uliješ dizlo, vjerojatno se ništa nebi desilo, tj nebi mogao ni.


Tada treba isprazniti rezervar, zamjeniti filter, propuhati cijevi. Za propuhivanje su više važniji okretaji motora, da se bolje zgrije i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.