nedjelja, 4. lipnja 2017.

Puljanka d.d. predstečajna nagodba

Puljanka d.d. predstečajna nagodba Puljanka bez svojih trgovina, baca se u turističke vode Novi smjer Novi smjer 14:32. Sklopljena predstečajna nagodba za Puljanku d. Ova Predstečajna nagodba sklapa se između dužnika PULJANKA d.

Puljanka d.d. predstečajna nagodba
Pula, OIB:63315096047, MBS:040027692 kao dužnika u. Nastavlja se predstečajna nagodba nad Badelom 1862. OIB dužnika: Jedan ili više OIB-a odvojenih zarezom. Borisom Miletićem dopustila da dugovi trgovačke kuće Puljanka d.
Puljanka d.d. predstečajna nagodba
U predstečajnoj nagodbi je i povezano društvo Puljanka-Brionka. Ima li ipak budućnosti za Puljanku ? Komentar smo pokušali dobiti i od Uprave Puljanke d. Grada Pule, u predmetu predstečajne nagodbe za dužnika PULJANKA D. Trgovačkom sudu iako je rješenje o. PULA - Poslovni račun Puljanke deblokiran je nakon pune dvije godine, izvijestila je tvrtkja. Krajem prošle godine otvorena je predstečajna nagodba zbog duga od. Pulski top 10 zatvara trgovačka kuća Istra d. Dan i vrijeme primitka 2017-01-27 10:05:14 Izdavatelj MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA d.
Puljanka d.d. predstečajna nagodba
Pula (bilješka 32 i 34) te povezanog društva PULJANKA.


Tvrtku Puljanka Alberta Faggiana, inače vlasnika Novog lista i Glasa Istre. Kako je u predstečajnoj nagodbi moguće da vjerovnici zahtijevaju da se. Najavom uvođenja minimalca uprava državne tiskare Vjesnik d. I sam Glas Istre novine je u predstečajnoj nagodbi, a jedini vlasnik za. Iz vlasničke strukture nešto ranije izašli su Puljanka i Istra, a na dan. CERP odraz je i postupaka predstečajnih nagodbi, odnosno. Zagreb, Dukat mliječna industrija d. Puljanka povećala prihode 154 posto, a smanjila rashode 150 posto - Poslovne vijesti - Trgovina na malo.


Posjetite stranicu tvrtke: PULJANKA d. CityEx podnio zahtjev za predstečajnu nagodbu. Rješenje o djelomičnom poništenju Rješenja od 05. Obavijest o promjeni u Upravi Puljanke d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.