petak, 23. lipnja 2017.

Reflektori za lov

Reflektori za lov Lampa za lov prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: lampe za lov. PONOVO U PONUDI POLICE 100000WXML T6 +KOMPLET ZA LOV MODEL.

Reflektori za lov
Veliki izbor lampi i ostalih otičkih pomagala za lov. Reflektor za lov, Brčko, 380 KM, Solarforce reflektor za lov. Kako je vama BR namontiran reflektor posto sam negde procitao da imate kombinovanu.


Polirani reflektor + 1020 Lumena = 810 m dometa; Cree XM-L2 LED dioda (made in USA); dimenzije: 163 mm x 64 mm (glava) x 25 mm (tijelo).

Reflektori za lov
Snažnih 658 lumena sa optimiranim reflektorom. Lampe i reflektori, Lampe i svjetiljke, Svjetiljke i lampe. Priključuje se na istosmjerni napon od 12V(brodski akumulator). LED lampa - reflektor za lov lignji. Mala potrošnja struje 1A, jaka svjetlost zahvaljujući LED. Zbog težine kućišta pogodno za lov za vrijme kurenta. LED REFLEKTOR namjenjen je za rad iznad mora.


Lovacki reflektori sa neprimetnom svetloscu za divljac Ful oprema za oruzje , ogroman. Да бисте видели још објава корисника Oprema Za Lov на Фејсбуку.

Reflektori za lov
U Trogiru je najbolji lovac trenutno čovik koji lovi sa malim plovidom u njemu agregat i naprid reflektor lovi do 5 puta više od ostalih. Nextorch,Maglite,Streamlight,baterijska lampa, far za lov,baterija,baterije,laser,ND3 lampa,lampa za pušku,lampa za lov,far za lov. LED FERAL 50W - Svjetla - Proizvodnja ribarskog pribora, pribor za lov liganja i sipa. LED RIBARSKA URONJIVA LAMPA ZA PRIKUPLJANJE I LOV PLAVE RIBE. Reflektori BOJA SVJETLA: HLADNA BIJELA RADNI NAPON: 10-28V DC.


Vama "Breza & Iguana" sa još boljom i većom ponudom svih renomiranih marki za sport, lov, ribolov i Orion pirotehnikom. Ima klizni yoom za podešavanje snopa svetlosti. Nakon što je na prethodnim izdanjima Zagreb Film Festivala oduševio publiku hitovima Boy, Orao protiv morskog psa i urnebesnom horor-komedijom Kad.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.