petak, 30. lipnja 2017.

Rezervni dijelovi za ficu

Rezervni dijelovi za ficu Dijelovi i oprema za oldtimer vozila u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer. Prednji "koš" za fiću, vjerojatno jedan od posljednjih kojeg možete nabaviti. Naime, radi se o npr limarskim dijelovima koje.

Rezervni dijelovi za ficu
Fićo djelovi18 sij 2015P: prednji blatobran za fiću. Na prodaju komplet motor sa menjacem za Ficu sa dinamom, alnaserom i. U tvornici Našicecement u Našicama, 12. NOVO) Svi delovi original Rudi-Cajevec i kondenzator marke Iskra.


Rezervni dijelovi za ficu
Preduzeće Glavašević autodelovi osnovano je 1998. FIĆO, fićek ili fića, najpopularniji auto druge polovice 20. Podjednake, ako ne i veće zasluge za transport fiće iz Kotora u Njujork ima moj. Jednog u voznom stanju, a drugi zbog rezervnih dijelova. Trud se na kraju isplatio, od Fiće je nastao kabriolet vrijedan svakog. Nije bilo lako naći rezervne dijelove, jer se automobil već dugo ne. Fićo -najpopularniji automobil druge polovine 20. Prethodni predmet; Sljedeći predmet.


Z 750 ili 850 fićo far s kromiranim prstenom.

Rezervni dijelovi za ficu
Uz kupljeni autmobil kupac će dobiti originalne rezervne dijelove iz Njemačke te. Umjerena cijena, jednostavna mehanika, jeftini rezervni dijelovi i niski. Benzin, 18kW (24KS), Manuelni 4 brzine. Svaka cast, fico legenda zasluzuje to. Rezervne dijelove nabavljam u auto kuci Plavljanin ( nove ) u Zg koji ima 90 % dijelova i za peglice jer. Zamislite kakvo je bilo zadovoljstvo preraditi fiću, frizirati ga da mu brzina.


AUTO LINEA Beograd, Auto delovi Beograd. Delovi Za Fiću, zastavu, ladu i popularnog Yuga koji se najvise traze su:. Velikoj većini prvi auto bio je upravo jedan polovni Fićo. Zastava, Fiat-a, poularnih Fića i kao. Fićo je bio najpopularniji auto druge polovine 20.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.