subota, 24. lipnja 2017.

Shiba inu karakteristike

Shiba inu karakteristike Australiji, Europi i Sjevernoj Americi. U prošlosti se pojavio problem sa loše odraslim zubima. Shiba inu – čistokrvni japanskih pas koji je izvrstan lovac.

Shiba inu karakteristike
Inu je samostalan, odlučan i vrijedan pas pun duha i energije. Bok ljudi,iako imam već 3 psa u jednu sam se vrstu zaljubila:ŠIBA INU Jednostavno su mi prekrasni,jako bi željela imati tog psa,mužjaka. Važno je znati slijedeće:Psi se kao i ljudi veoma razlikuju od jedinke do jedinke, karakteristike koje su navedene u standardu su općenito prihvatljive, no morate. Moja Shiba se zove Lina i sada ima trinaest meseci.
Shiba inu karakteristike
Citala sam o raznim rasama i najvise mi se svideo SHIBA INU.


Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim psicem? Svima koji želi kućnog ljubimca ,preporučujem rasu Akita inu. Japanska rasa srednjek rasa,izuzetnok karaktera i temperamenta. Smatra se da ovaj veoma star pas, koji je u Japan dospeo pre oko 2000 godina, potiče od divljih pasa iz južne Kine. Mi smo odgajivači Šiba Inu, iz Topole, šampionskog porekla i vrhunskog pedigrea. Ovim putem želimo da Vas upoznamo sa našom odgajivačnicom, članovima. Karakteristike Šiba inu: Karakteristike - Samostalan, inteligentan, energičan i veoma oprezan pas. Izrazito je odan svojoj porodici, a prema.


Shiba inu karakteristike
Imaju isto poreklo, ali različite karakteristike i izgled, američka je naknadno odvojena i. Evo da i ja kažem da sam ponosna vlasnica akite inu, prekrasne. A sada pogledajte šta sve ume pametnica Elee. Shiba Inu (柴犬) je najmanja japanska rasa pasa. Pogledajte o kojim je pasminama riječ. RASA ŠIBA INU SVE POPULARNIJA ŠIROM EVROPE I AMERIKE, A KOD NAS JOŠ. Tagovi: šiba inu, rasa, Japan, poreklo, karakteristike.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.