utorak, 6. lipnja 2017.

Skuter se gusi kad dam gas

Skuter se gusi kad dam gas Na ler gasu mi skuter radi normalno, kad dam pola gasa radi normalno, kada dam onda naglo ful gas skuter se pocme gusit, gasit, cuje se. Beta-motor se gusi12 objava13 lip 2013gusi se skuter HITNOO! Aerox - guši se pri davanju gasa20 objava18 kol 2009Više rezultata za forum.

Skuter se gusi kad dam gas
TELOVANJE (karburator, usis, filter...)Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu29. Koji je problem kod skutera kad ne prima pun gas, tj gubi snagu kad mu dam gas do kraja kao da se gusi, a kad malo vratim gas onda ide. Neos slabo vuče13 velj 2009Problem sa Boatian18 lip 2008gasi se skuter kad dodam gas?


Gusenja vise nema i motor je isao super dok se nije javio cudan.

Skuter se gusi kad dam gas
Kada smiri rad i pocne da mu opet pada ler gas i tada kada naglo dam gas on se malo prigusi pa onda. Skuter je jednostavan ovako kad ga gledas, ali samo jedan obicni. Do cega moze biti kad upalim skuter(teze upali) radi na leru normalno, zavrnem gas malo jaci on se odma ugasi? Kompresija je dobra, ima goriva, ciscen je. Imam problem sa skuterom moze da se upali i radi normalno,medjutim kada mu dam gas on se gasi. Nekada u voznji motor jednostavno izgubi gas.


Ja tražim rješenje več 3 godine i nisam ga našo obično se guši kad je vani hladno. Taj skuter kad ubrzas na max brzinu, ha oduzeno gas na cetvrtinu ili dodao puni gas ide isto, samo. Kada ga dam do kraja, počne da se guši.

Skuter se gusi kad dam gas
Iz straha da se ne ugasi, dajem mu gas onako po malo i nekako prezivi. Ide lepo, pustim gas i kad opet dam on pocne tako da se gusi. SVE ŠTO STE ŽELELI DA PITATE O PIAGGIO SKUTERIMA MOŽETE NAĆI OVDE i na sajtu. Imam APN4 i kad dodajem jace gas pocinje da se gasi motor kod.


Evo da i ja predstavim svoj skuter, u pitanju je Keeway Focus 50cc 2006 godiste. Sve se to desilo nakon sto sam oprao skuter,prije tog je sve bilo ok. Motor oce da se gusi pri naglom dodavanju gasa i kad nije ispravan vakum. U leru najnormalnije, a kad dodam gas gusi se, nece da povuce.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.