ponedjeljak, 5. lipnja 2017.

Vaillant bojler punjenje sistema

Vaillant bojler punjenje sistema Kada kazaljka dostigne 1-2 bar-a zatvorite ventil punjenja (vratite ga u početni položaj). Normalna stvar, kada si ispustio zrak iz sistema, smanjio si pritisak. Potrazi dole ne bojleru ventil i pusti vodu u sustav na 1.

Vaillant bojler punjenje sistema
E sad negdje na toj desnoj strani bi trebal biti i za punjenje ventil. Za mbukal3: Sve što sam opisao o punjenju sistema za hunterdona vrijedi i za tebe. Aktualna dodijeljena funk- cija desnoj tipki za odabir. Uvjeriti se da je bojler pripremljen za rad s vrstom plina kojim se napaja.
Vaillant bojler punjenje sistema
U pitanju je Villantov protocni bojler.


Sigurnosni ventil za bojler ima više funkcija od kojih su dvije podjednako jako. Vaillant ecoTec-uređaji su kompaktni zidni plinski grijači. Punjenje sustava centralnog grijanja. Demontaža starog i montaža novog protočnog bojlera, 421,20. U gradnja direktnog punjenja (s uređajem za punjenje), 388,80. Izmjena pumpe, nadopuna i odzračivanje sistema grijanja, 292,13, 64,27, 356,40.


Ugradnja direktnog punjenja sa materijalom, 318,69, 70,11, 388,80. Servis bojlera za centralno grijanje i toplu vodu.

Vaillant bojler punjenje sistema
Sastavljanje , punjenje vodom i odzračivanje, puštanje u rad. Svakih šest mjeseci čistite bojler na kruto gorivo ili na naftu ali. Polagano punjenje smanjuje rizik stvaranja zračnih čepova, no dođe li do. VAILLANT eloBLOCK Električni zidni uređaj za centralno grijanje. Kontrolni sistem zaštićen prekidačem magnetskotoplinskog sistema. Smetnje uslijed prekoračenja temperature.


VAILLANT TEKUĆINA ZA PUNJENJE SOLARNIH SUSTAVA 10 litara (302363). Solarni spremnik (bojler), presvučen je emajlom i opremljen magnezijevom zaštitnom. Usluge u oblasti centralnog grijanja su: dolazak na adresu, ugradnja sistema. Servis plinskih bojlera (redovan servis 50,00KM, generalni servis 75,00KM).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.