subota, 24. lipnja 2017.

Zakon o prostornom uređenju

Zakon o prostornom uređenju O PROGLAŠENJU ZAKONA O PROSTORNOM UREĐENJU I GRADNJI. ZAKON O PROSTORNOM UREĐENJU I GRADNJI. Zakona o prostornom uređenju koji se primjenjuje u ovom postupku, s obzirom na početak izrade izmjena i dopuna navedenih prostornih planova, predmetne. Ovim zakonom propisuje se plansko uređenje prostora, planovi prostornog uređenja. Ustavna osnova za donošenje Zakona o izmjenama i dopunama zakona o prostornom uređenju sadržana je u članku 2. Uredba o određivanju zahvata u prostoru. Zakon o prostornom ureĊenju i gradnji.

Zakon o prostornom uređenju
Prostorni plan općine radi se na osnovu Prostornog plana kantona i Programa mjera kantona.


Rechtsvorschriften für den Kauf und Verkauf von Immobilien. Aktuelle Situation in Immobilienmarkt. Ovim se Zakonom uređuje sustav prostornog uređenja i gradnja, nadležnosti tijela državne vlasti i tijela. Izrazi upotrijebljeni u ovom zakonu koji se odnose na uređenje prostora i. Poručili hrvatskoj javnosti što treba znati o mirovinskom sustavu. Zakonsko ovlaštenje jedinice lokalne samouprave za. Izvođač je dužan graditi u skladu s rješenjem o uvjetima građenja, potvrđenim glavnim projektom, odnosno građevinskom dozvolom određenima ovim Zakonom. Na današnjoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo utvrđeni su zakoni o prostornom uređenju Kantona Sarajevo i o upravljanju zajedničkim.


Zakonom o prostornom uređenju i građenju Tuzlanskog kantona uređuju se: a) načela za plansko uređenje, korištenje, zaštitu i upravljanje. Pitanja i odgovori: Mogu li zahtijevati naknadu štete radi odlaganja građevinskog otpada na vlastitom zemljištu? Nova tv je upravo objavila da je u saborsku proceduru pušten novi zakon po kojem za ob. Iako je od početka njegove primjene bilo nekoliko. U pripremi nacrt izmjena i dopuna kantonalnog zakona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.