nedjelja, 2. srpnja 2017.

Agregat za struju na plin

Agregat za struju na plin Agregat za struju na plin Ovi uređaji mogu raditi s prirodnim plinom ili LPG-om. Evo jos jedan je gotov pa reko da postavim ako nekoga interesuje da vidi. Honda, motor 5,5 ks, cetvorotaktni , potrosnja plina.

Agregat za struju na plin
AGREGAT ZA STRUJU ESE 808 GF backup izvor napajanja sa plinom 8KW. Benzinski plinski agregati za struju 1,7-15 kVa sa Honda motorima. Bez zagrijavanja isparivača mogu se pogoniti motori do 5 PS.


Agregat za struju na plin
Može se pregraditi na plin samo ako je četverotaktni motor koji koristi čisti benzin. HHO generator5 velj 2014Aparat za zavarivanje - iskustva, savjeti. Spremljeno u privremenu memorijuSlično11. Cetvorotaktni agregat za proizvodnju elektricne energije, motor HONDA 9ks(9hp), generator 3kw. Samo ne znam koliko bi taj sport kostao, tj. Kupi dizela i ne zajebaji se s plinom. Izrada agregata za struju sa Fiat fire 1. Osnovna ideja je bila pogon na plin-bilo iz kučne mreže ili iz boce.


Struja monofazna 230 V, 50Hz, 9,3 Ampera.

Agregat za struju na plin
Bogat izbor kvalitetnih prijenosnih agregata struje Pramac. Pramac LP 3200, 2,72, 2,45, 3,34, 3,0, DJ170F, Plin, Zračno. Prodaja agregata za električnu energiju. Ponuda "AGREGAT PLINSKI" je arhivirana. Einhell agregati za struju 4kw Besplatna dostava 34. Agregat pali na kljuc 3500 w STRUS 29. Uređaj koristi inicijalnu energiju – jednosmjernu struju iz baterije od 12.


Scania je svom asortimanu agregata za proizvodnju električne energije dodala novi ekološki V8 motor. Forum - Stranica 2 - Znanost - hladenje ili klima na plin butan, zna li tko? Bilo je prije (barem po prospektima i reklamama) INE mogućnost kupnje kućnog agregata za struju koji umjesto benze koristi plin.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.