petak, 21. srpnja 2017.

Akumulatori akcija

Akumulatori akcija U našoj ponudi imamo više od 700 akumulatora različitih proizvođača i specifikacija. Tokić akumulatori na akciji - 25% popusta! JAMSTVO 2 godine - Startni akumulator Schneider 45.

Akumulatori akcija
Akumulator MUNJA 75Ah 12V TOP PONUDA ! Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj? To si nemoj nikada dopustiti te još prije takve situacije kupi novi akumulator. Vrlo povoljni akumulatori raznih brandova, kapaciteta, jakosti struje, dimenzija i položaja elektroda.


PRODAJEMO NOVE AKUMULATORE SVIH KAPACITETA (Ah) I STRUJA. II▻AKUMULATOR - TOP CIJENE + BESPLATNA ZAMJENA! Unesite podatke i odaberite kvalitetne akumulatore poznatih proizvođača. Navedene cijene iz web trgovine se ne mogu kombinirati sa drugim akcijama. Munja je jedini hrvatski proizvodač: – starter akumulatora – trakcijskih baterija – stacionarnih baterija – akumulatora i baterija za specijalne i vojne namjene. Yuasa vrhunski akumulatori iz japana po super povoljnoj cijeni - Pegas.


Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši. YUASA akumulatori su idealni za motore, skutere,terenska vozila.

Akumulatori akcija
Yuasa je akumulator visokih performansi, bez održavanja, otporan je na vibracije i. DURACELL i YUSASA – 25% (20% + 5% za stari akumulator). TOPLA i CROWN – 15% (10% + 5% za stari akumulator). NA AKCIJI SU AKUMULATORI MUNJA I BOSCH. NA OBA PROIZVOĐAČA JE GARANCIJA 24 MJESECA. Bosh akumulatori, Varta akumulatori, Duracell akumulatori, Energizer akumulatori - prodaja akumulatora Beograd. Ne vjerujte akcijama i velikim popustima.


U tijeku je nova akcija ELECTRIC POWER akumulatora sa većom ponudom i povoljnim cijenama! Ah - 275,00 55 Ah - 330,00 60 Ah - 360. BOSCH akumulator GBA 10,8V 1,5Ah O-A. Akcija Set-akumulatora-Makita-196693-0. INA benzinskim postajama koje u svojoj ponudi imaju VARTA akumulatore traje promotivna akcija u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.