petak, 14. srpnja 2017.

Alat za izradu kočionih cijevi

Alat za izradu kočionih cijevi Najveći izbor profesionalnih alata i opreme za servisne radionice. Alat za izradu krajeva cijevi- bakar i čelik. ZA IZRADU KOČIONIH VODOVA, Komad, 1.

Alat za izradu kočionih cijevi
BGS8315) Posuda zračna za promjenu kočionog ulja. Specijalni alati za održavanje kočionog sistema "SEALEY Komplet za izradu. JTC AUTOTOOLS je profesionalni proizvođač alata iz Tajwana, sa tradicijom preko 20 g. JTC-1452 SET ALATA ZA KOČIONE CILINDRE L+D - Adapteri koji.
Alat za izradu kočionih cijevi
FB 5E je Ate-ov 5-litarski električni uređaj za odzračivanje kočionog sustava i. Brzo, učinkovito i povoljno izradite cijevi za.


Set pogodan za izradu krajeva bakrenih cijevi. ALAT ZA SUZBIJANJE KOČIONIH KLIPOVA SA LEVIM NAVOJEM. Novi Marof - Ručni alati Unior, električni alati, brusni alati. KLIJEŠTA ZA ŠIRENJE OBUJMICA NA CIJEVIMA KOD AUTOMOBILA. Na slici lijevo u crvenoj kutijici-to ti je za popravak a i izradu konusa na. Wurth ima alat za pertlanje kočionih cijevi ali košta nekh 2500 kn. Za bakar, čelik i aluminijske cijevi do 1 mm debljine stjenke.


Alat za izradu kočionih cijevi
Opis: Poseban dizajn alata za pravljenje cijevi kočnica od bakra. Profesionalni alati za izradu crijeva i cijevi za frigo sisteme. Specijalni hidraulični alat za stavljanje spojnica kod izrade novih crijeva na FRIGO sistemima na. Pri razvoju i proizvodnji SEALEY alata koriste se najsuvremeniji tehnološki. Antifriz, Kočiona tekućina (glicerin) ,Kočione pločice, Kočione pakne ,Dijelovi. Mac-Person alat za montažu amortizera. Nema ogrebotina alu-felni zbog izrade od plastike.


Veliki izbor polovnih i novih setova (kompleta) ručnog alata i dodatne opreme. Campagnolo Power i Ultra Torque komplet alata i za Fulcrum Ultra Torque - 1626A. SPECIJALNI ALATI I STRUČNOST U POPRAVKU VOZILA. Ispitujemo ispravnost kočione tekućine (postotak vlažnosti), kontroliramo ispravnost ovjesa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.