utorak, 18. srpnja 2017.

Burago autići prodaja

Burago autići prodaja Igračke za decu, najveći izbor na jednom mestu: kreativne i edukativne igracke, društvene igre, najlepše. BURAGO Downforce-McLaren Race Team 2013 1:32. Autići u Internet prodavnici Aksa on-line.

Burago autići prodaja
Pogledaj najveću ponudu za igračke kamione, proveri cene i koja je akcija u toku, besplatna dostava, plaćanje na rate… Poruči igračku kamion na. Autici nisu losi, ali 80% su ruska vozila za koja nisam ni cuo. Najpoznatiji Bburago autići i pripadajuće piste za utrku. Burago Igračke cene i specifikacija.
Burago autići prodaja
Ovde možete pronaći kolekcionarske primerke autića, kamiona i raznih mašina.


FERRARI - F1 SF16-H N 5 SEASON 2016 SEBASTIAN VETTEL - CON VETRINA - WITH SHOWCASE. Lego kocke, društvene igre,didaktičke igre, makete, igračke za dječake i djevojčice. Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju. U setu uz pistu dollazi i GoGear autic kako bi vaša zabava odmah započela! Skupljanjem modela automobila bavim se dugi niz godina a uz pomoć svojeg sina odlučio sam katalog staviti online da ga i drugi. Opis proizvoda: Garaža i staza su napravljene od plastike. Set takođe sadrži 2 autića koji su napravljeni od metala. Svi oglasi iz kategorije Igračke na Market.


Burago autići prodaja
Punta već mesecima i nikako da naletim na njega, a gde god vidim da ima burago autića ja se zadržim vazdan. Inače, skupljam autiće isključivo mjerila 1:53 do 1:64, a imam i nešto 1:72. Trenutno u Hrvatskoj ih nitko ne prodaje, pa čak niti preko neta ili oglasnika. Provjerite koje smo proizvode iz kategorije Igračke pripremili za vas u Abrakadabra. U kutiji dolazi jedan autić i pista za potezanje. Moze i na kom)Policijski amerikanac 1822 je prodat.


U ponudi imamo sve aktuelne svetske i domaće igračke, kao i veliki izbor.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.