srijeda, 12. srpnja 2017.

Cemu sluzi kondenzator

Cemu sluzi kondenzator Električni kondenzator (u elektrotehnici samo kondenzator) spremnik je statičkog elektriciteta i energije električnog polja koje nastaje u prostoru između dva. Naime, zanima me čemu točno služe kondenzatori na pločama? Električni kondenzatorspremnik je statičkog elektriciteta ienergije električnog polja koje nastaje u prostoru između dvaelektrički vodljiva tijela. Neznam cemu mjenjat pojacalo ako ne ides na neko extremno slusanje glazbe. Zelim da mi neko pojasni "vezu" kondenzator- motor. Koji kondenzator za moj elektromotor20 objava8 velj 2011kondenzatori ? Motorsport vijestiSpremljeno u privremenu memorijuSlično1.

Cemu sluzi kondenzator
Verovatno se pitate čemu tolika energija služi? Kondenzator i platine su stavljene nove pred oko 6 mjeseci.


Oni su elektronicki elementi koji sluze za smanjenje napona. Trim kondenzatori sluze za tocno namjestanje kapaciteta koji se nakon. Dalje me zanima za sta sluzi kondenzator i dal se spaja na pojacalo za zvucnike il za woofer. Imam u autu stari mi je spojio 2 pojacala na. Mnogi danasnji multimetri vec imaju mogucnost merenja kapaciteta kondenzatora. Ako to nemas, osnovno sto mozes da proveris je da li je u. Interesuje me čemu služi kondenzator kod asinhronog elektromotora?

Cemu sluzi kondenzator
Znam da je u AC režimu kondenzator kao kratak spoj odnosno sprežni.


Kod kondenzatora uzima se od prilike 8uF za svakih 100 W snage. U praksi se najčešće upotrebljavaju jednofazni motori kojima je stalno spojen kondenzator te se iz tog razloga često nazivaju kondenzatorski motori. To sluzi da poveca kod tranzistora takozvnani GAIN. GRUPA 5: Milić Mato 1698 Molnar Ksenija 1621 Panić Dragan 1595 Petrović Branko 1691 Plazonić Ana. Ti si napisao kako kondenzator provodi samo izmjenicnu struju a ne ja. Reci ti meni čemu služi kondenzator. Sumnjam na kondenzator ali problem je što ga uopće ne mogu naći ni.


Da li se iko od vas igrao sa kondenzatorima, zanima me sta se desava ako se poveca. To predpojacalo sluzi za pojacalo za bas u autu i treba bit 12V. Akumulator – baterija sluzi da prikuplja (akumulira) i sacuva odredjenu kolicinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.