nedjelja, 2. srpnja 2017.

Cena cigareta u srbiji 2016

Cena cigareta u srbiji 2016 Naslovna Srbija POGLEDAJTE NOVE CENE: Ove cigarete od sada plaćate skuplje. Rovinj” i “Britiš – Ameriken tobako” ova dva proizvođača su u poslednjem trenutku odustala od najavljenog dizanja cena. Pojedine duvanske kuće u Srbiji povećaće cene cigareta od sledećeg meseca za 10 dinara po.

Cena cigareta u srbiji 2016
Izvor: Večernje novosti nedelja, 12. Poslednje poskupljenje desilo se u julu ove godine, a novo sledi u 12. Cene će biti veće prosečno 10 dinara po paklici.


Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti: Srbija Danas.

Cena cigareta u srbiji 2016
OPET POSKUPLJUJU: Evo koliko će koštati cigarete u Srbiji. Za one koje su navikli kupovati cigarete u susjednoj BiH i Srbiji, također ide loša vijest. Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o akcizama kojima je predviđeno da se u 2017. Srbija neće naglo povećavati cene cigareta, da neće u potpunosti zabranjivati pušenje. Filip Moris" u Srbiji objavila je danas da je smanjila maloprodajne cene cigareta.


Pušili smo za vas: Ovo je najjeftinija cigareta u Srbiji! Pušači su jutros su od muke mogli samo da se uhvate za glavu, jer su za svoje. BEOGRAD - Cigarete bi u Srbiji od 1. Izvesno je da će cena cigareta rasti, ali mislim da to neće ići tako naglo.

Cena cigareta u srbiji 2016
To je iznos u koji je uračunata nova specifična akciza koja je uvećana za dva dinara, a na snazi je od nove godine, ali i proizvođačka cena koja će, po svemu sudeći, biti veća za 7,5 dinara. Neprijatna vest za pušače – cigarete u Srbiji od 1. Građane Srbije od januara sledeće godine čeka još jedan talas poskupljenja, a novim. Cigarete u Srbiji poskupele su 10 dinara po paklici zbog januarskog rasta.


Takođe, cene ostalih brendova kao što su Camel, Pall Mall, Winston, Prince, Lucky Strike i Chesterfield su otprilike slične ceni Marlbora, piše.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.