petak, 28. srpnja 2017.

Cijena željeznih cijevi po kg

Cijena željeznih cijevi po kg Ako je cijena po kili ista (za cijevi vecih dimenzija je obicno i manja), onda bi cijev. Cijena je za komad i vazi do isteka zaliha. IZ NAŠE PONUDE CRNE METALURGIJE CIJEVI IZDVAJAMO:.

Cijena željeznih cijevi po kg
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoKvadratne cijevi. Nastojat ćemo i ubuduće ćiniti sve kako bi ostali prepoznatljivi po korektnom i profesionalnom. Cijevi, limovi , nosači , profili i plosnati čelici. DIMOVODNE CIJEVI, koljena i redukcije.
Cijena željeznih cijevi po kg
CRNE BEŠAVNE CIJEVI za plinske instalacije.


Iskazana je cijena s popustom za jednokratno plaćanje. Artikli iz kategorije Cijevi kvadratne, pravougaone - Metalurgija. Za potrebe prijevoza trebamo izračunati koliko teži 20 komada cijevi dužine. Kvaliteta: S235JRH, S355J2H Norma: EN 10219. Asortiman: od 13 x 13 mm do 400 x 400 mm. Ponuđena cijena formirana je u skladu sa svim odredbama iz Poziva za dostavu ponuda. Ime i prezime osobe ovlaštene po zakonu za zastupanje gospodarskog subjekta:. CIJEV CRNA „Z“ 35x35x6000 mm, KG, 50.


Cijena željeznih cijevi po kg
Standardno pakiranje šipki za zavarivanje TIG-om je 5 kg. Kod žica u kolutu za zavarivanje inoxa razlikujemo sljedeća pakiranja: 1,0 kg (MINI); 5,0 kg (HOBY). Demontaža postoječih okapnih AB kapa po vanjskom obodu krova. U cijenu uključiti, njihovu demontažu, pažljivo deponiranje, spuštanje s krova. Unametala" u Novom Gradu putem javnog. Najveća ponuda materijala za građenje u Slavoniji i Baranji.


OGRADA OD POCINČANIH ČELIČNIH CIJEVI. Rad se mjeri i obračunava po kg utrošenog materijala ugrađene pocinčane ograde. Ugovorena cijena je 45,00kn za kilogram bez PDV-a. Naručeno je 5 komada željeznih cijevi 2cm po pojedinačnoj cijeni od 250,00kn bez. Oko 19 kuna po kilogramu otkupljuje se mesing. Ovisno o čistoći, cijena lima iznosi oko 80 lipa, željezo kunu, kartonski 70 lipa, a “običan”.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.