nedjelja, 9. srpnja 2017.

Cijene cigareta u hrvatskoj 2017

Cijene cigareta u hrvatskoj 2017 Uredba o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i ostali duhan za. Hrvatske i to za 96 milijuna kuna u 2017. Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do.

Cijene cigareta u hrvatskoj 2017
Bivši ministar financija Slavko Linić kaže da cigarete u konačnici ne bi trebale previše poskupjeti do kraja 2017. Tabelarni prikaz proporcionalne i specifične trošarine na cigarete utvrđene prema. MALOPRODAJNIM CIJENAMA CIGARETA VAŽEĆIM NA DAN 8. Ništa bolje nas ne očekuje ni u idućoj godini.
Cijene cigareta u hrvatskoj 2017
Video: Dnevnik Nove TV) Građane od 1. LUKSUZ BOGATIH: Cigarete će drastično poskupjeti već ove ili sljedeće. Obrazlažući Uredbu o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i ostali.


Od slijedeće godine rastu cijene cigareta! Vlada jednoglasno odlučila: Rastu cijene cigareta i duhana. Bosni i Hercegovini, potvrđeno je iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO). Trošarine poskupile cigarete i automobile, benzin će pogurati sve ostalo. Povratak inflacije uračunala je i hrvatska Vlada u svoj proračun pa bi s. Tako će prosječna cijena kutije s prvim danom.

Cijene cigareta u hrvatskoj 2017
VEĆE AKCIZE PO ZAHTEVU EU Skuplje cigarete i alkohol u 2017. Kako je saopšteno iz Uprave za indirektno oporezivanje. Skupština Srbije usvojila je danas izmene i dopune Zakona o akcizama kojima je predviđeno da se u 2017.


Ovo su nove cijene cigareta u BiH od 1. Prema usvojenoj odluci, koja se zasniva na Zakonu o akcizama u BiH, od 1. Ministar financija Slavko Linić rekao je da usklađivanje hrvatskog sustava trošarina za. Povećanje trošarina na duhanske prerađevine odvijat će se postupno, u tri faze. Koliko će zbog toga rasti cijene cigareta ovisi o tome koliko proizvođači žele. Peti najveći proizvođač cigareta u svijetu, upravo je crno tržište. Ovaj cijenik primjenjivatl će se od 01. Predmet: Kalkulacija maloprođajnth cijena cigareta u pakovanju od 20 cigareta koja će.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.