petak, 28. srpnja 2017.

Citroen c-elysee recenzija

Citroen c-elysee recenzija Citroën C-Elysée koristi cjelokupno znanje i iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je ponajprije kako bi ispunio očekivanja međunarodnog tržišta. Glavni adut Citroena C-Elysee je početna cijena od samo 83.

Citroen c-elysee recenzija
Kompaktna limuzina dužine 4,43 metra proizvodi se u Španjolskoj i ima. Razlika u cijeni od 5000 kuna u odnosu na benzinca velika je prednost za dizelski C-Elysée. Prtljažnik od 508 litara je među najvećima.


Tome se priklanja i Citroen s klasičnom trovolumenskom limuzinom C-Elysee, izrazito prostranom i udobnom, pozamašnog prtljažnika i.

Citroen c-elysee recenzija
VTi Exclusive zaključak je bitno povoljniji. Reklo bi se da se radi o ozbiljnoj. Daleko od toga da je C-Elysee neskladan, ali dizajn kod ovog auta treba služiti namjeni, čega je i sam Citroen itekako svjestan, pa su sve. Citroen C- Elysée - Proizvodi se u Španiji, za tržišta u razvoju. Citroën je tako predstavio svoj novi model, kompaktnu limuzinu koja u ponudi. Radi se o modelu C-Élysée francuskog Citroëna koji svojim. Ponuda automobila u niskobudžetnom segmentu je nedavno proširena za "sitroen c-elize".


Ako vam je potreban veliki prtljažnik a bitno vam je. Već ima par recenzija na webu i po svemu se čini da je auto ok.

Citroen c-elysee recenzija
Renault je sa Daciom Logan pokrenuo „lavinu“, te su potom nastupili Škoda Rapid, Peugeot 301, a sada i. Testirali smo novi C-Elysee sa najsnažnijim benzinskim motorom i najvećim paketom opreme. Jedan od najsvjetlijih primjera novog pogleda na automobile namijenjene rastućim tržištima je Citroënov novitet C-Elysée. Citroen has introduced the second generation of the C-Elysee last year. The model is smaller than the C4 and it is based on the Peugeot 301.


It was a highly interesting experience, and. Dacia vjerojatno nije mogla primiti veći kompliment – reagirajući na izniman uspjeh modela Logan, Peugeot i Citroen nedavno su lansirali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.