petak, 14. srpnja 2017.

Dionice igh danas

Dionice igh danas Naziv papira : Institut građevinarstva hrvatske d. Sažetak Trgovanje Dioničari Dividenda. Na vrhuncu poslovanja, dionice IGH imale su vrijednost od čak 16.

Dionice igh danas
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) dostavila je danas. IGH u minusu od 18,53 posto i na 3030 kuna, a Ingra u minusu od 20. Danas jedna dionica IGH na burzi vrijedi više od 13 tisuća kuna. Dionice IGH su tada samo u jednom danu skočile za 13,9%.
Dionice igh danas
Danas iščekuje objavu američkog Feda o dizanju kamata, i nada se da neće biti.


Zagrebačka burza: Dionice Zabe uvjerljive dobitnice dana. To su napravili nama slični instituti u inozemstvu pa su danas jedva. Ako me oči dobro služe ova dionica nema svoju temupa ću je ja otvoriti. Nadzornog odbora, priopćeno je danas iz IGH. Ugovor će uključivati cjelovite usluge projektiranja na četiri dionice ukupne. Institut IGH: Dokapitalizacija izdanjem novih dionica za najviše 201,4 milijuna. I dok su prodavatelji još jučer za dionice IGH nudili 3. Kada je riječ o dobitnicima dana moramo izdvojiti dionicu IGH koja je danas ostvarila impresivan skok vrijednosti od +11,82% na 2. U kratkom priopćenju firma Jure Radića navodi da je. Strmoglavile se dionice IGH on Dnevno.


Crnoj Gori danas mu se obio o glavu. IGH dobio posao projektiranja dionice koridira VC u BiH. U sastavu konzorcija su Konstruktor-inženjering, Tehnika i IGH. U trenutku pisanja teksta dionice IGH i Tehnike u pozitivnoj su blokadi. HG Spot ide u stečaj, a dionica IGH pala 3,59 posto nakon najava otkaza. IGH-R-A - Institut Građevinarstva Hrvatske d. IGH je pak danas objavio da je započeo izradu programa. Slijedi dionica Dom Holdinga s prometom od 4,1 milijun kuna, a cijena te dionice je pala 8,81 posto na 23,07 kune. DANAS NA BURZI: Matko Bošković: Danas očekujem tek minimalne.


Kako dodaje, moguć je i nešto veći fokus investitora na dionice IGH.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.