petak, 28. srpnja 2017.

Dnevnice u inozemstvu 2016

Dnevnice u inozemstvu 2016 Ovdje možete pronaći sve informacije o dnevnicama za službeni put u sve zemlje svijeta. Pregled neoporezivih svota dnevnica za službeno putovanje u inozemstvo odnosi se na sve. Vidjeti pregled po zemljama na stranicama u nastavku. Ako imam osiguranu prehranu a nalazim se na poslovnom putu u inozemstvu – tad mi dnevnica isplaćuje. Neoporezivi iznosi naknada, stipendija, dnevnica, potpora, nagrada i otpremnina za 2016. Dnevnice u inozemstvu, Prema tablici dnevnica za inozemstvo. Dnevnica za službeno putovanje u inozemstvo za korisnike koji se financiraju iz sredstava državnog proračuna, kojima se ti troškovi priznaju u materijalne.


Dnevnice u inozemstvu 2016
Iznosi dnevnice za službeno putovanje u inozemstvo - iznosi koji se priznaju kao troškovi - za više isplaćene iznose plaća se porez i doprinosi jer se djelatniku. O uvjetima koji moraju biti ispunjeni za neopore- zivu isplatu dnevnica u zemlji i inozemstvu te terenskog dodatka u 2016. Ukoliko je tijekom službenog putovanja u inozemstvo osigurana prehrana, dnevnica se umanjuje za 80%. Financijski izvještaji za razdoblje 1. Autor: Leonard Lovreković; Datum: 18. Ako se za službeno putovanje u inozemstvo koristi avion, dnevnice se obračunavaju od sata polaska aviona. Ako poslodavac podmiruje troškove prehrane u inozemstvu, jednako kao i ranijih godina, inozemna se dnevnica treba umanjiti za 80%, jer se u. Međutim, izmjenom koja stupa na snagu početkom 2016.


U slučaju da je omogućen i jedan obrok, dnevnica.

Dnevnice u inozemstvu 2016
Obrazloženje obračuna visine dnevnice za službena putovanja pogledajte u rubrici PRAVNA POMOĆ ili pročitajte ovdje. Dnevnica služi za pokriće izdataka prehrane, pića i prijevoza u mjestu u koje je. Ako mu ona nije osigurana, dnevnica u tuzemstvu iznosi 170 kn na dan. Umanjen iznos tuzemne dnevnice zbog osigurane prehrane. Obrazac JOPPD dostavlja se najkasnije do 15.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.