utorak, 18. srpnja 2017.

Emporia mobitel za starije osobe

Emporia mobitel za starije osobe Naglasak je stavljen na telefoniranje i. Maxcom MM428 mobitel za starije,slabovdne osobe. Odličan mobitel za starije osobe, jamstvo 3 godine, kamera, fotokontakti.

Emporia mobitel za starije osobe
Ponuda mobitela za starije osobe. Zato što tehnologija može biti jednostavna. Odaberite mobitel koji ćete s lakoćom koristiti. Original, novo zapakirano u Celofanu!


Emporia mobitel za starije osobe
Mobitel za starije osobe Mobilna tehnologija i telefonija. Osobe starije životne dobi žele telefonirati. Uz mobitel dolazi i niz pripadajućih dodataka, poput stolnoga punjača sa zvučnikom, punjača za automobil. Oduvijek ste htjeli tehnološki unaprijediti starije članov svoje obitelji no unaprijed vam je jasno kako. EmporiaELEGANCE namijenjena osobama starije životne dobi. MOBITELI ZA STARIJE LJUDE – Mobiteli za slabovidne. Emporia proizvodi telefone za jednostavnu upotrebu. Mobitel emporia Essence ima dostupne opcije putem izbornika.


Emporia, koja slavi 20 godina postojanja i švedska tvrtka Doro, koja je mobilne.

Emporia mobitel za starije osobe
Dvije tvrtke koje proizvode mobilne aparate za starije nisu. Emporijinim mobitelima ne koriste samo osobe starije životne dobi. Ovo su najbolji mobiteli namijenjeni za starije osobe i sve koji žele uređaj s osnovnim funkcijama. Doro mobilni uređaji osmišljeni su posebno za starije osobe i uključuju veliki ekran i tipke, jednostavne funkcije te glasan i jasan HD zvuk. Pregled svih mobilnih telefona u ponudi Emmezete.


Ovakvi uređaji predviđeni su za osobe starije dobi koje trebaju mobitel, a imaju. EMPORIA ECO C160 crvena EMPORIA ECO C160 crna. Na taj način korisnik će uvijek znati gdje mobitel stoji, te će uređaj uvijek biti napunjene baterije. Telecom ima preko dvadeset godina iskustva u razvoju proizvoda i komunikacije za osobe starije životne dobi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.