četvrtak, 27. srpnja 2017.

Figurice za torte kako napraviti

Figurice za torte kako napraviti Coolinarici je tagirano tagom figurice-od-fondana. Domaća fondan smesa za torte, kolače, figurice…. Kako napraviti “sliku” za deciju tortu.

Figurice za torte kako napraviti
Malo i muffinića s omiljenim prometalima :); TORTA MONTE - frezija74. Prilog emitovan u emisiji Fusnota, TV Avala Autorka i voditeljka Irena Jerković Novembar 2011. Poslastičari su postali kreativniji. Naučite da napravite fondan masu i od nje oblikujete razne figurice. Takođe ovdje možete vidjeti i kako da obučete kompletnu tortu u masu.


Isto se odnosi i na figurice - ukoliko dekorišete tortu koja nije obložena. Detaljna uputstva i slike kako ih možete sami napraviti. Da li volite praviti fondan figurice, ili više volite neku drugu tehniku dekoriranja torti? Kako da napravite tortu za nindže možete pogledati ovde, a sada sledi tutorijal. Od zelenog fondana napraviti nekoliko stabljika cveta i zalepiti za telo (slika 4). Možda ste i razmišljali o tome kako bi bilo lijepo napraviti neku sličnu kreaciju. Figure od fondana se mogu i sada uraditi, ne smeta im nista da stoje. Mozes mi napraviti Toma i Jerryja od fondana?


Figurice za torte kako napraviti
Figurice Od Fondana Za Torte uređuje svoju naslovnu sliku. Sve figurice su jestive, pravljene od fondan mase. FIGURICE ZA TORTE OD FONDANA - RAZNOVRSNI LIKOVI BAJKI. Lani sam prvo napravila tortu za sv. Ukrasi za torte, Alati za obradu ticino mase, Asortiman za torte i kolače, prodaja. Ja ju volim napraviti 2-3 dana ranije nego ju trebam jer mi je s njom ljepše raditi. Ovisno o tome hoćete li raditi neke figurice od tičina ili ćete tortu samo.


Danas su ljudi bukvalno napravili umetnost od tih figurica za torte. U svakom slucaju ukoliko planirate da kupite kvalitetne figurice za torte ona u svakom slucaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.