subota, 29. srpnja 2017.

Gorivo se vraca u rezervoar

Gorivo se vraca u rezervoar Naime imam nekog forda 1,8 d i auto teze upali prvi put, a kasnije odma super i bez grijaca, koliko sam skuzio povuce gorivo nazad u rezervar. Otprilike u isto vrijeme mi se desi,upalim auto,krenem na posao,izadjem. Nepovratni ventil sam sam stavio zato sto vraca gorivo u rezervoar!

Gorivo se vraca u rezervoar
Kada ugasim motor, vidi se kako se gorivo vraća ka filteru ili. Zafira 20dti problem paljenje12 innlegg22. Clio 1,5dci, problem prvo paljenje12 innlegg8. Tesko prvo paljenje - Ibiza 6K 1.
Gorivo se vraca u rezervoar
Juce sam bio po mehanicarima da se raspitam s. U praznom rezervoaru se stvara veća kondenzacija, a voda uzrokuje. Takodje moze i da se ne pali duze vreme, sutradan ce da upali iz prve, samo je problem.


Polo dizel, teško pali kad je hladan. Problem sa paljenjem i turbinom. BufretLignendeOversett denne siden27. Stavio sam šelne na spojeve crijeva sa filterom, ali opet čim ugasim auto vidim kako se mjehurići vraćaju u filter. Naime, ustanovljeno je da se gorivo vraća u rezervoar te je potrebno duže verglanje pri prvom paljenju kako bi se gorivo dopremilo u dovod ali. Koliko sam shvatio, ako nije do goriva, sledeca stavka su grejaci ili.

Gorivo se vraca u rezervoar
Dizel motor koristi samo mali deo goriva od onog što se povuče iz rezervoara.


Ali svo to gorivo prolazi kroz. Mislim da je problem u pumpi za gorivo, a kad se ide kroz krivine brze jel hoce. Negde ti curi nafta sa pumpe,pogledaj i prima zrak i se vraca gorivo u rezervoar,i kada verglas dugo onda se samo odzraci i upali! Imam pitanje za forumase kojima se mozda vec to desilo ili znaju iz iskustva. I kao sto rekoh jutros da idem do grada upali i ugasi se za jedno dve sekunde. Nevalja ti ventil na pumpi zato vraca gorivo u rezervoar i nece da upali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.