subota, 15. srpnja 2017.

Guljenje koze na nosu

Guljenje koze na nosu Ove zime moj problem nisu prištići, već ljuskanje kože, posebno na području brade i oko nosa. Postoji li možda neka krema koja bi mi pomogla. Ovih dana, suhoća lica me dovela do maksimuma.

Guljenje koze na nosu
T-zone koja mi je inače masna dovodi me do ludila jer onda. Imam jedan problem, vec par meseci mi se mnooogo susi koza na nosu to jest duzinom celog nosa! Kao podlogu korstim kremu soft kremu od Nivee.


Nakupine masne kože koja se ljušti oblik su kroničnog dermatitisa koji se manifestira ljuskanjem i crvenilom lica.

Guljenje koze na nosu
Imao sam male crvene ljuskice na vlasištu, na bradi, na rubovima nosa i na čelu. Koža se ljuštila i počela me svrbiti na određenim. Definicija Seborejičkog dermatitisa je - upala kože na seborejičkim. Crvenilo i žarenje, a potom prhutanje i guljenje znakovi su iritacije. Poštovani, "crvenilo i žarenje", potom "prhutanje i guljenje" znakovi su iritacije kože određenim preparatom. Crvenilo mi se pojavljuje s obje strane oko nosa i svaki dan sve se više širi i lagano peruta, svrbi i pecka. Perutanje koze oko nosa i obrva, i perut na glavi.


Imam problema s kožom već godinama i trebam pomoć. Jako mi se masti kosa, ali i koža (čelo, oko nosa, iznad obrva). Seboreja je stanje kože i vlasišta izazvano pojačanim izlučivanjem lojnih. No, nakon zadobivenih opekotina, ne morate se nužno pomiriti s guljenjem kože. Kako biste guljenje kože u potpunosti spriječili slijedite ove. KOŽA I PROMJENESpremljeno u privremenu memorijuSličnoNeznatno ljuštenje (deskvamacija) normalna je pojava na koži.


Površina kože pokrivena je mrtvim stanicama koje neprekidno otpadaju, a nadomještaju ih nove. Kada dođe hladno vreme odbrambenimehanizam naše kože lica slabi, ona postaje dehidrirana, suva i često ispucala i zato joj je potrebna. Moguce je da kod prekida Advantana vasa koza se pogorsa jer se laicki receno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.