ponedjeljak, 3. srpnja 2017.

Haludovo vlasnik

Haludovo vlasnik Primjerice, vlasnik devastiranog Haludova danas plaća naknadu od. Haludovo je komunalno opremljen prostor, on ima i cestu i vodovod. Bilo je ondje ljudi o kojima se i danas priča, a između ostalih, ondje je odsjeo i Saddam Husein, brojni zapadnoeuropski industrijalci, vlasnici ili.

Haludovo vlasnik
Godinama se u Haludovo nije ulagalo, hoteli su propadali. Rus armenskog podrijetla Ara Abramyan, vlasnik Haludova koji je. Opatiji, procijenio je da Haludovo gubi više od. Zašto bi to mene trebalo biti briga, ne kockate se sa mojim novcima, već sa svojima… ja sam vam dao.


Haludovo vlasnik
Damir Novinić na sastanku s predstavnicima investitora u Hotele Haludovo. Armenski vlasnik odustao je od nedavnih otkaza, a Vlada će ubrzati dozvole za. U Malinskoj je već trinaest godina zaredom zatvoreno svjetski poznato turističko naselje Haludovo. Osim što je zatvoreno, naselje je i. Penthouse, Bob Guccione sa svojih 60 zečica, koje su. Hotelski grad Haludovo Palas u Malinskoj, na hrvatskom ostrvu Krk. Istaknula je i kako je njihov sindikat već u to vrijeme izražavao ozbiljne sumnje u iskrenost namjera vlasnika, armenskog biznismena Are. Ara Abrahyam nije uložio ni kune i danas devastirano Haludovo pretvoreno je u javno ruglo. Vlasnik navodno stalno nailazi na neprestane.


Haludovo vlasnik
Nakon dugo vremena pojavio se i vlasnik, no u Haludovo ništa. Hotele Haludovo krajem 90-ih kupuje tvrtka Isletta Trading Limited sa sjedištem na Cipru, a od tada do danas kao vlasnik većinskog paketa. Obrnut je slučaj kompleks Haludovo u kojem novi vlasnik, koji nema veze s turizmom, ne donosi novo znanje, a čini se da mu je i Haludovo kao. Objavljen Registar imovine u vlasništvu Republike Hrvatske. Sadašnji vlasnici, tvrtke Isletta Trading i Soglasje, iza. Radnici Haludova u Malinskoj već tri mjeseca nisu dobili plaću, a polovicom kolovoza dospijeva i četvrta, zasad.


BISMASS LIMITED, dioničar top 10 (54,59%). Hoteli "Haludovo" privatizirani su 1996.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.