subota, 22. srpnja 2017.

Hotel hollywood sarajevo cijene

Hotel hollywood sarajevo cijene Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Hotel “Hollywood” smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini Međunarodnog. Hotel Hollywood smješten je u blizini sarajevske četvrti Ilidže sa zelenim površinama i 2 km od.

Hotel hollywood sarajevo cijene
Osigurajte si odlične cijene za predstojeći boravak. Hollywood Hotel Sarajevo : trenutna potvrda i niske cijene za Sarajevo Hollywood Hotel uz Agodu. U cijenu je uključeno neograničeno korištenje poluolimpijskog bazena, finske saune.


SMJEŠTAJ I CIJENE – ACCOMMODATION AND PRICES.

Hotel hollywood sarajevo cijene
Hotela „Hollywood“- plati 20 KM umjesto 40 KM za dnevnu kartu. Hotel - HOLLYWOOD - Sarajevo (Bosna i Hercegovina - Sarajevo). Raspoloživost, opisi, slike, popusti. Rezerviraj Sarajevo hoteli online: jeftino je, sigurno i brzo! VEZANO: - Povoljnije cijene na Termama Ilidža Statuse na društvenim mrežama.


Central nalazi se u samom centru Sarajeva. Pregledaj 65 slika i pročitaj 822 kritika. Hotel "Hollywood” smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal. Osvojite popust u iznosu od 50% cijene Unlimited kampa.

Hotel hollywood sarajevo cijene
Obzirom na povoljnu cijenu ulaznice koja iznosi simbolične tri marke, ovaj. U sklopu wellness centra hotela Sarajevo nalazi se i luksuzni zatvoreni. Hotel ``Hollywood`` smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni. Svakako da su usluge posebna priča za sebe, baš kao i cijene na koje nećete.


Platite 16 KM umjesto 32 KM za wellness paket hotela Hollywood u koji je uključeno korištenje saune, bazena i slane sobe. Organizovano putovanje iz Sarajeva + gratis obilazak Londona.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.