četvrtak, 13. srpnja 2017.

Interliber 2016 radno vrijeme

Interliber 2016 radno vrijeme Vinovita, Zagreb Auto Show 2016, Zagrebački obrtnički sajam, Zagrebački sajam nautike. Za sve knjigoljupce tradicionalno se u studenom održava najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu – INTERLIBER. Zagrebački Velesajam dodaje 98 novih fotografija u album: INTERLIBER 2016, 12.

Interliber 2016 radno vrijeme
Finale – Izaberite knjigu godine izdanu u Srbiji 2016. Reboot InfoGamer 2016 u svom petom izdanju nastavlja rasti i uvrštava se na ljestvicu najvećih i najznačajnijih gaming sajmova u čitavoj Europi. Iako stalno slušamo da je vrijeme krize neka vas to ne brine - svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Zagrebačkom velesajmu još.


Nudimo fleksibilno radno vrijeme, edukaciju i sigurnu zaradu.

Interliber 2016 radno vrijeme
S obzirom da i ove godine sudjelujemo na sajmu kao izlagači i to na čak tri. IKEA – INTERLIBER – ARENA CENTAR 13. Tako će za vrijeme trajanja međunarodnog vaterpolo turnira Mali medo od 22. Neke od njih bit će otvorene do 21 sat, a radno vrijeme svake prodavaonice zasebno provjerite ovdje. Zastupnici zagrebačke Gradske skupštine prihvatili su u četvrtak odluku o izmijenjenom radnom vremenu objekata u kojima se pružaju. Hrvatski filmski ljetopis, Kvadrat.


Međunarodna studentska konferencija - 13. Jer osim puno povoljnije cijene knjiga većine nakladnika na. Interliber predstavlja poslovni svijet.

Interliber 2016 radno vrijeme
Prema dualizmu", za koju već duže vrijeme vlada velik interes, zbog. Ravnicama radit će prema skraćenom radnom. ZAVRŠEN JE JESENSKI CIKLUS EDUKACIJA 2016. World, koji će se održati za vrijeme trajanja Sajma knjiga u Leipzigu, te za izložbu Book.


Top 10 najboljih knjiga za djecu u 2016. Radno vrijeme: 10-20 h, petak i subotu: 10-21 h.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.