petak, 14. srpnja 2017.

Knjiženje plaće 2015

Knjiženje plaće 2015 Knjiženje plaće 2015 Prema načinu knjiženja poslovnih promjena, načelima na kojima se temelje. Molim Vas za primjer knjiženja obračuna plaće u naravi u slučaju kada poslodavac daje osobni. Prema sadašnjoj Odluci, ako opet ne bude.

Knjiženje plaće 2015
Knjiženje plaće 2015
Porez na dohodak, prodaja trupaca građana Kategorija: PLAĆE I OSTALE. Isprave za knjiženje trgovačke robe Kategorija: RAČUNOVODSTVO. Treba li plaću knjižiti preko fiktivnog žiro računa za sredstva iz.
Knjiženje plaće 2015
Knjiženje plaće 2015
Isplata plaće vlastiti prihodi – primjer 1. Može li se pod troškove reprezentacije knjižiti ugošćavanje (konzumacija jela i pića) zaposlenika za određene prigode? Izdaci za doprinose na plaću knjiže se na odgovarajuće račune podskupine 313.


Kako knjižiti troškove firme koji nastaju pri izgradnji i na koji način odrediti vrijednost dijela. Profesionalna usluga računalne obrade obračuna plaća i drugog dohotka. Kvalitetno i pouzdano rješenje za obračun Vaših plaća! Oporezivanje primitaka iz radnog odnosa. Podaci u ovoj brošuri ažurni su na dan 17.

Knjiženje plaće 2015
Radnik ste i primate plaću, ili ste. Osnovice za obračun doprinosa za obvezna osiguranja za 2015. Uz primjere knjiženja dani su i primjeri odluka nadležnih tijela vezano za ovu temu.


Knjiženja i obračune treba provesti u skladu s računovodstvenim. Dio troškova koje će te imati po osnovi obračuna plaće u naravi će Vam se svakako vratiti. Priznavanje troškova automobila – krivo knjiženje. Za sve isplate plaća i naknada od nesamostalnog rada, poslodavac ima obvezu. Sadržaj obračuna isplaćene plaće ili naknade (obrazac IP1). KNJIŽENJA NA KONTIMA IMOVINE I IZVORA IMOVINE. PDV se plaća po stopi od 25%, 13% ili 5% na poreznu.


Dodaci vezani uz nove obrasce plaće i ovršnog zakona. Dodana mogučnost vođenja urudžbenog zapisnika te knjiženje u GK.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.