nedjelja, 2. srpnja 2017.

Ljuske od oraha

Ljuske od oraha Orasi i voda: Uzmi 30 grama smrvljene ljuske oraha i skuhaj u vodi. Umoči četkicu za zube u tu mješavinu i četkaj zube te ponovi postupak od 2. Izvrstan lek, koji se posebno preporučuje pušačima, nalazi se u običnom orahu, odnosno u pregratku između jezgra.

Ljuske od oraha
Premažite mrlje unutarnjim dijelom ljuske oraha. Od ljuske oraha možete napraviti boju za kosu koja je odlična za potamnjivanje. Malo je osoba koje mogu reći da nikada u životu nisu barem pokušale slomiti ljusku oraha. Sagoreti ljusku oraha, pepeo rastvoriti u vodi i tom smesom mazati mesta pojačanog rasta dlaka.
Ljuske od oraha
Možete mazati delove lica koji su maljavi i. Ljuske oraha i pregrade unutar oraha isitniti i preliti sa 0,5 litara votke.


Ostaviti ovu smjesu da odstoji u dobro zatvorenoj. Ljuska oraha je moćno antibakterijsko sredstvo, koja, takođe, pomaže čišćenju i zubne gleđi od neprijatnih naslaga. Spremanje čaja od pregrada oraha vrlo je jednostavno. Uveče pred spavanje potopite u vodu četiri ili pet pregradaka orasa. Orasi su ne samo ukusna i hranljiva hrana, već su ljuske od oraha vrhunski materijal od koga možete praviti zanimljive igračkice. Orah je stvoren da bi ga se koristilo. Skupite pregršt ljuski od oraha (ne koru), pa ih prosušite i spalite, te dobiveni pepeo prelijte vodom toliko da stvorite smjesu poput kreme ili. Dobiveni rezultati pokazuju da ljuske lješnjaka i oraha predstavljaju.


Je li netko probao napraviti pastu od ljuski oraha za uklanjanje dlaka? Nedavno sam naišla na recept koji navodno uklanja dlake; prosušene. Mladi, zeleni orasi obiluju vitaminom C pa se stavljaju u med i daju bolesnima, slabašnoj djeci i malokrvnima. Zreli plodovi imaju mnogo ulja i jedu se sirovi ili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.