srijeda, 12. srpnja 2017.

M grupa vozni red

M grupa vozni red Ivanovec, Krištanovec, Novo Selo Rok, Kuršanec, Mačkovec, Mihovljan, Novo Selo na Dravi. Portal eMedjimurje donosi Vam vozni red autobusa koji za područje. Ortakluk M-grupe (kroz izbornik Servisi - Vozni red autobusa).

M grupa vozni red
Gornji Pustakovec, Savska Ves, Žiškovec, Mačkovec, Ivanovec. Prije se nije znalo na koji autobus uputiti djecu (Presečki ili privatnik), a sad kad je prijevoz preuzela M-Grupa voze. RADNI DAN za vrijeme trajanja školske nastave.


SUBOTA za vrijeme trajanja školske nastave.

M grupa vozni red
M GRUPA" Prometni ured Čakovec od 01. Autobus Čakovec - Prelog - vozni red i cijene za 2017. Pronađite poveznice za odredišta koja želite posjetiti te provjerite vozne redove i cijene. Pogledajte vozni red i cijene karata za autobus Zagreb - Mali Lošinj. U nastavku pogledaj vremena polazaka iz Zagreba za M. Vozni red linija za koje se raspisuje javni poziv, izjave i obrasci za ispunjavanje.


Saznajte što se događa u Presečki grupi. AKOVEC, Prvomajska 2 ,Mihovljan Tel. Darove za djecu osigurali su McDonalds, Atlantic Grupa i HŽ Putnički prijevoz.

M grupa vozni red
Vozni red i informativne cijene karata – klikom na aplikaciju web prodaja karata možete jednostavno pregledati vozni red autobusa prema Vašem odredištu i. Mi u M-grupi radimo s ciljem da poboljšamo prijevoz, smanjimo trošak prijevoza te ga. Tako je najavljen novi vozni red od 14. Autobusi od Zagreb do Marija Bistrica: Pronađite vozni red i kupite karte online. Najpopularniji polasci između stanica Novi Vinodolski i Zagreb 3 od 3 rezultata. Na našim stranicama za pojedine rute možete online kupiti autobusne karte.


Ovdje provjerite vozni red linija ukoliko planirate povratno putovanje. L in ija s p o ĉ e tn o m s ta n ic o m. Pojačan je vozni red prema Diklu i Puntamici na svakih deset minuta. VOZNI RED ZA ŽUPANIJSKU AUTOBUSNU LINIJU. Vrsta linije Stari, novi, izmijenjeni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.