četvrtak, 13. srpnja 2017.

Maco okovi za grilje

Maco okovi za grilje Za 1-krilne i 2-krilne prozore i vratne grilje, za pričvršćivanje vijcima. Kutni okov za grilje Rustico, zakrivljen, bočno nam. MACO protuprovalni okov po sigurnosnim razinama.

Maco okovi za grilje
Maco Rail-sistemi okova kliznih stijena (PAS). EUX grilja - idealno rješenje za Vas! Eux grilja ugradnja na štok prozora. Mehanizam za alu grilje za lamelu suzu veliku.


Maco okovi za grilje
Skriveni MACO okov za zaokretno-otklopne PVC prozor i PVC balkonska vrata. Pri izradi PVC stolarija i Al grilja koristimo visokokvalitetni MACO okov. PVC prozori su opremljeni okovom Multipover ( skriveni ) nosivosti 150 kg. Prozori KVK izrađeni su od tri osnovne komponente, a to su: PVC profil, okov i staklo. Uz Salamander 3D profil nudumo Maco multi matic skrivene okove koji čine. Maco rustikalni okov daje poseban izgled bilo da se radi o pomičnoj grilji ili punoj škuri. Grilje za prozore daju fasadama izgled i ujedno predstavljaju omiljeni.


U mogućnosti smo Vam ponuditi crni i bijeli okov za grilje. Najnovija generacija okova su MACO multi trend-invisible (skirveni) okovi.

Maco okovi za grilje
U ponudi imamo: okov za prozore, okov za vrata, prozorske klupčice. MACO RUSTICO PREMIUM-PLUS površine na okovima za grilje, daje GARANCIJU NA. POVRŠINU u trajanju od 10 godina, počevši od dana isporuke okova. PVC stolariju (MACO); okovi za ALU stolariju (GIESSE, SAVIO... CROCI, GARDESA); nosači lamela za grilje (BBC i TECNOMETAL SYSTEM). Prilikom proizvodnje alu grilja koristimo MACO okov na izbačaj.


Kod ovoga tipa alu grilja ne možemo ugraditi rolo komarnik, eventualno se. Grilje ili škure osim što nas štite od sunca u ljetnom periodu značajno doprinose i toplinskoj. Maco okov Rustico ima garanciju od 10 godina na prohrđavanje!

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.