utorak, 18. srpnja 2017.

Mali gradski automobili test

Mali gradski automobili test Okretnost, ekonomičnost i dugoročna isplativost investicije bitne su značajke kod odabira gradskih automobila. Početkom godine stigle su nove generacije Opel Corse, Škode Fabije, Mazde 2 i Hyundaija i20. Koji od njih je najbolja prilika za kupnju?

Mali gradski automobili test
Usporedni test šest gradskih kompakta Usporedni test šest gradskih. Pola auta za punicu Koga bi vi vozili u ovakvoj polovici automobila? Mali" Suv-automobili se na crash-testovima itekako muče s prolaznom ocjenom. Prema klasama u pravilu najviše stradavaju vozači malih gradskih automobila, i to najčešće zato što im.


Mali gradski automobili test
To je misao vodilja (ili bi barem trebala biti) onog malog broja. Ili kako kažu Britanci – ovaj gradski mališan ne nudi nikakve kompromise. Da li želite da znate koji su najbolji polovni automobili za naše uslove, puteve, i gorivo? Mali automobili - Automobili iz tržišnog B segmenta ili iz klase malih se. Yaris sa 3,7 metara je drugi tipični gradski automobil, koji bi trebao. Preporuka malog gradskog auta Automobili. Ovak treba mi novi mali gradski auto za ženu.


Mali benzinac sa kaj manjom potrošnjom 3. Testovi automobila, testirali smo automobile za vas.

Mali gradski automobili test
Ovo je jedan izvrstan mali automobil, koji prave zaljubljenike u vožnju ne može ostaviti ravnodušnim. Međunarodnom salonu automobila, kompanija PSC Komnenović je svim. Uglavnom gradska vožnja, nekoliko puta godišnje do Beograda, jednom godišnje letovanje. Zahvaljujući Toyota Centru Beograd, koji mi je ustupio Corollu na test. Ono što meni treba jeste neki gradski auto, sa motorom od 1. Automobili kao što su Fiat Punto i VW Polo jesu i manji porodični automobili.


TEST RABLJENOG Mercedes B-klase Luksuzni praktičar koji se fino vozi. I rabljeni BMW X5 plijeni pozornost, cijenom je dostupniji, ali troškovi održavanja nisu mali. CE Pro – jedan od najprodavanijih malih gradskih automobila. Sjedi se dosta nisko, a zahvaljujući malom kolu upravljača i visoko. Kao što je Yaris mesto malog gradskog modela ustupio Aygou, Clio modelu. Opelov mališan nazvan po tvorcu istoimenog branda adut je za A segment kao pionir u custom made segmentu. Adam sinonim individualizacije prava je.


Suzuki Celerio - novi globalni gradski automobil. Opel Adam - veliki šarmer u malom pakiranju. Visoke cijene automobila u Hrvatskoj nisu jedina prepreka za izbor pravog automobila. Jedan od najboljih saveta pre kupovine malih gradskih automobile je onaj da najpre dobro. Ukoliko imate običaj mijenjati automobil svake tri do četiri godine, ova kombinacija s malom prosječnom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.