subota, 15. srpnja 2017.

Most božo petrov

Most božo petrov Predsjednik Petrov: Hrvatska treba Most, ali i Most Hrvatsku. Božo Petrov ponovno izabran za predsjednika Mosta! Ovo je prva prilika nakon afere oko pokušaja.

Most božo petrov
Molimo vas da popunite obrazac ispod ovog teksta da nas kontaktirate i javiti ćemo vam se što je prije moguće. Prije 5 dana - Petrov opet šef, Šimić i Podolnjak potpredsjednici, Strenja Linić gubitnica. Na izbornom saboru stranke dobio je 89,6.


Petrov na predstavljanju Pauletića u Splitu: Za razliku od drugih bio je i na Južnom polu.

Most božo petrov
PREDSJEDNIK MOST-a u Splitu je predstavio. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam BOŽO PETROV. Na red su došli i prvi izbori u Mostu: Nakon Bože, opet Božo. Na kraju se odlučio baviti politikom. Uspjeli smo pokazati Hrvatskoj da je moguće drugačije”, rekao je u svom pozdravnom govoru na izbornom. Relković je stvorio Grozd, Hrast i U ime obitelji. Proučio je greške koje je s njima napravio, a onda je našao Božu Petrova.


Most nezavisnih lista održat će prve unutarstranačke izbore u subotu, 28. Prije 3 dana - Most u subotu na izbornom saboru bira stranačko vodstvo, a u petak im je - iako se ovih dana najavljivalo kako aktualni predsjednik Božo.

Most božo petrov
Za Petrova je glasovao 289 članova dok je. Za potpredsjednike su se kandidirali Ines Strenja-Linić, Robert Podolnjak. Završio Medicinski fakultet u Mostaru (VSS - doktor medicine). Prije 2 dana - Prvi nacionalni izborni sabor Mosta održao se danas u Zagrebu, a oko 400 članova izabralo je vodstvo stranke.


Vjerojatno jedan od najvećih licemjera koji su gmizali bespućima hrvatske politike nakon osamostaljenja. MOST-a po svemu sudeći nije spreman udovoljiti željama. Zbog toga je MOST nastao kao plutajuća pametna mina pod.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.